Zynerit e bun, dar sa ti-l dea cu reteta de la medic. e cam puternic si cam scump in unele farmacii.
skinoren mai e bun, e pentru persoanele cu ten mixt, care nu au probleme constante, nu au acnee, doar 1-2 cosuri.
garnier pure e super, e chiar perfect daca folosesti tot setul, dar si ala te poate ajunge cam mult.
crema de galbenele e foarte buna, pentru acnee.
fa-ti saptamanal, sau la 2 saptamani o masca cu argila si lamaie. eu fac acest lucru si nu am probleme cu cosurile [inainte, chiar daca nu aveam constant, imi apareau uneori niste cosuri de care imi venea sa fug]
hemel for heels e cel pe care-l recomand cel mai mult. chiar daca este crema de calcaie, eu o folosesc seara inainte de culcare. punctez exact pe cos, iar dimineata este aproape inexistent. ma mai dau dimineata o data, iar dupa amiaza, cand ies afara, nu am cosuri.
Andrei daca iti vei da cu creme mai mult le feci un bine pentru ca se pot inmulti mai repede eu t sfatuiesc sa le lasi asa um sunt pentru ca este un lucru normal si sa nu iti dai cu fond de ten creme by avon sau oriflame ca nu's bune...bafta!
Sant niste creme la avon pentru cosuri daca vrei da-mi mesaj.sau cauta in farmacii
Iosif_Alexandra_1999 întreabă: