Dieta timp de o saptamana macar.Nu tu chipsuri,nu tu salamuri,pateuri, ciocolata.Da fructe da sucuri naturale, da iaurt de fructe si tot ceea ce e usor.In afara de asta daca ai gasi sapun borax in farmacii te poti spala pe fata cu ea e foarte buna.Daca ai disponibilitati financiare poti cumpara si o lotiune contra acnee de o buna calitate sau de la farmacie sau de la magazinul de cosmetice. Poti minca supe dar sa nu fie cu piper. Poti minca cartofi piure cu salata.
Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuală. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi cîţi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON. Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele pentru cicatrici, rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara)! Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Dar cel mai bine ar fi să consulţi şi un dermatolog.
Succes! Numai bine!
Buna! Intreaba la farmacie de Zineryt sau Skinofren.Sunt foarte bune, mie farmacista mi le-a recomandat pe amandoua o data, si nu din cauza ca as avea eu probleme f mari cu cosurile. doar ca acestea sunt prescrise impreuna.
Cu zineryt te dai seara si cu skinofren dimineata
Bafta!
Hey...aceeasi problema o am si eusi ma tot chinui sa scap de ele.Eu am incercat zeama de lamaie...le usuca.Si nu le stoarce, iti vor ramane cicatrici
Succes!
Incearca sa te consulti cu un medic dermatolog, poti avea o infectie in piele daca zici ca se anmultesc, dar totusi, consulta`te cu un dermatolog, ati va spune mai concret
Deodata ce iti ies din ce in ce mai multe nu ai ce sa faci. fenomenul se numeste Pubertate (Pubertatea este perioada de dezvoltare a corpului de la copi-larie spre maturitate.Este marcata de mari modificari fizice, cea mai importanta fiind maturizarea din punct de vedere sexual a baietilor si fetelor, care face posibila reproducerea.).in acest proces la majoritatea apar aceste cosuri dar ele sunt trecatoare.nu poti face nimic.
kreatzak întreabă:
Geo2969686 întreabă: