| Iulliiaa a întrebat:

Cum pot sa scap de cosuri? Ma enerveaza ca mi se fac din ce in ce mai multe pe fataa. crying Mersii :*

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Dieta timp de o saptamana macar.Nu tu chipsuri,nu tu salamuri,pateuri, ciocolata.Da fructe da sucuri naturale, da iaurt de fructe si tot ceea ce e usor.In afara de asta daca ai gasi sapun borax in farmacii te poti spala pe fata cu ea e foarte buna.Daca ai disponibilitati financiare poti cumpara si o lotiune contra acnee de o buna calitate sau de la farmacie sau de la magazinul de cosmetice. Poti minca supe dar sa nu fie cu piper. Poti minca cartofi piure cu salata.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuală. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi cîţi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON. Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele pentru cicatrici, rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara)! Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Dar cel mai bine ar fi să consulţi şi un dermatolog.
Succes! Numai bine!

| 女明DongRi a răspuns:

Buna! Intreaba la farmacie de Zineryt sau Skinofren.Sunt foarte bune, mie farmacista mi le-a recomandat pe amandoua o data, si nu din cauza ca as avea eu probleme f mari cu cosurilelaughing. doar ca acestea sunt prescrise impreuna.
Cu zineryt te dai seara si cu skinofren dimineata
Bafta!happy

| smile a răspuns:

Hey...aceeasi problema o am si euI don't want to seesi ma tot chinui sa scap de ele.Eu am incercat zeama de lamaie...le usuca.Si nu le stoarce, iti vor ramane cicatricihappy
Succes!

| Ariana001 a răspuns:

Incearca sa te consulti cu un medic dermatolog, poti avea o infectie in piele daca zici ca se anmultesc, dar totusi, consulta`te cu un dermatolog, ati va spune mai concret

| danyelo112 a răspuns:

Deodata ce iti ies din ce in ce mai multe nu ai ce sa faci. fenomenul se numeste Pubertate (Pubertatea este perioada de dezvoltare a corpului de la copi-larie spre maturitate.Este marcata de mari modificari fizice, cea mai importanta fiind maturizarea din punct de vedere sexual a baietilor si fetelor, care face posibila reproducerea.).in acest proces la majoritatea apar aceste cosuri dar ele sunt trecatoare.nu poti face nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Am mai dat de intrebari de genu si toti ziceau sa folosim crema : Zineryt, eu sincer nu am folosti-o nu stiu ce rezultate da, dar folosesc Unguent Cătină, e foarte bun. eu numai am nimic,. chiar ti-l recomand, e supermegaultramisto. Bafta!