Somnul de la ora 22:00-00:00 este cel mai important, mai bine te trezeşti la 5 dimineata ca să înveţi pentru ceva nu să stau noaptea pentru ca eşti obosită. Culcate 8 ore, sunt suficiente.
de la ora 16 - 18 e cel mai bine să înveţi.
pa Pa;-x
Hey.Incearca sa iti faci mai mult timp pentru odihna.Este foarte important sa te trezesti si sa te culci in fiecare zi la aceeasi ora.Deasemenea ar fi bine ca imediat dupa ce te trezesti sa fugi repede in baie la dus.In masura in care este posibil, organizeaza-ti ziua pentru a evita eventuale tensiuni. Daca iti vei organiza lucrurile importante din ziua urmatoare, vei lasa mai putin loc lucrurilor neprevazute si astfel iti vei folosi mult mai productiv timpul. Cu alte cuvinte spala-te bine bine pe ochi . Sper ca te-am ajutat. By3
Pai in primul rand trebuie sa stii faptul ca trebuie neaparat sa dormi 7-8 ore pe noapte, iar daca vrei sa fii perfect odihnita somnul cel mai odihnitor este cel de la 22:00 cam pana la ora 6:00-6:30(stiu ca ora 22:00 este foarte devreme, dar asta e). Iar daca vrei sa scapi de cearcane poti recurge la cateva trucuri facute pentru asa ceva, cum ar fi aplicarea unor linguri din inox pe ochi dupa ce au fost tinute in frigider cam 3 min, aplicarea unor cuburi de gheata, sau cea mai buna solutie, care a functionat la mine cel putin - aplicarea unor compresii imbibate intr-o infuzie de ceai de musetel sau galbenele(le poti aplica seara, deci au un efect uimitor si rapid). Sper ca ti-am fost de ajutor.