anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap de prietenul meu care ma emeninta ca se sinucide daca ma despart de el? ma mai ameninta si cu alte lucruri, ca vine la ai mei sa faca scandal.etc. sunt de 2 ani jumate cu el si am ajuns sa nu-l mai suport si efectiv nu pot sa scap de el.

7 răspunsuri:
| Zâmbărici a răspuns:

Poate face doar sa te sperie nu stiu tu ar trebui sa-l cunosti de ce e in stare dupa 2 ani de zile nuh
?
kissnoroc sh sa faci alegera cea buna

| Parintele a răspuns:

Foarte dificila situatia. E genul de om de care nu scapi nici daca te mutihee heeCel mai bine daca nu se poate altfel apeleaza la politie.In cazuri mai grave de genul celor in care te urmareste, te asteapta fara sa-i ceri, vine cu scandal la usa poti obtine in instanta un ordin judecatoresc de restricie astfel incat el sa nu se mai apropie de tine si casa ta cateva sute de metri.Cu vorbqa buna nu cred ca ai sanse.Ca sa nu mai intru in amanunte de ce te desparti de el.etc.

| andi a răspuns:

Pai inseamna ca s-a terminat si trebuie sa inteleaga k nu mai simti nimic pentru el. iar optiunea cu sinucisu e treaba lui, daca el crede ca asa o sa se simta mai bine... tu incearca si vezi-ti de drumul tau, k daca face gesturi din astea nu e prea bun, chiar daca e disperat dupa tine, nu asa se manifesta iubirea

| ghem a răspuns:

In 2 ani jumatate cred ca ai ajuns sa l cunosti destul d ebine si sa stii de ce e in stare si daca are curajul sa faca ceea ce zice. amenintari. astea s peste tot. eu zic asa: vorbeste cu parintii tai, explica le situatia din punctul tau de vedere, dar mai intai sty de vorba serios cu el spune i ca tu nu poti sa stai cu o persoana ca el tu ai nevoie de iubire si intelegere nu de unul care se ameninta ca se sinucide. sincer, asta nu i iubire spune i clar ce simti pentru el si arata i ca a gresit si de unde a inceput sa greseasca si ca pentru tine s a ajuns demult lalimita si ai nevoie de o pauza.
probabil el e ingrozit d eideea ca o sa te piarda. asta e va trebui sa o accepte. dar mai rau cred ca i e frica ca vei gasi un alt baiat mai bun decat el. la fel. va trebui sa se obisnuiasca daca nu a stiut cum sa te iubasca si sa te aprecieze la timpul potrivit... explica i ca vrei s afii singura ca ai nevoie de timp pentru tine si ca nu te intereseaza sa fii cu altcineva. poate se va calma. si cred ca iti va trebui ceva timp cu tine insati pentru a ti pune gandurile si viata in ordine. trebuie sa stii ca tuesti mai importanta si nu altii. pe primul plan e fericirea ta si nu cred ca ar trebui sa accepti sa ti se dea cu portia.
daca numerge discutia face to face cu el - o discutie calma. fara sa l faci sa se enerveze sau sa te enerveze el pe tine. trebuie sa iei totul incet si cu rabdare- atunci intervine planul b: discutia cu parintii tai. si ci siguranta una din solutiile astea va da rezultat.
sa nu ti fie frica sa spui ce te deranjaza si ce ai pe suflet pentru ca, pana la urma daca nu ar exista comunikre, nu am ajunge la nici un rezultat

| sergiu25bc a răspuns:

In primul rand nu ai scris ce varsta aveti amin2.De obicei se spune despre cei care ameninta ca se sinucid, la inceput vor sa atraga atentia, iar apoi in unele cazuri chiar fac gestul.Acuma depinde daca prietenul tau a mai facut asemenea gesturi de sinucidere, sau acum este pentru prima data.Incearca sa vb cu parintii tai, apoi cheama parintii lui la tine acasa si sa fiti toti 5 adica parintii tai si ai lui, discutati sa vedeti dc amaninta prietenul tau ca se sinucide.In anumite cazuri multi fac gestul dar sunt 2 cazuri diferite.1 caz este cand in ultima clipa suna pe anumite cunostinte si le zice unde sunt si ce au facut, astfel stiu unde sa il gaseasca si il pot salva uneori.Al 2 caz este acela cand fac gestul si lasa 1 bilet uneori, alteori nu lasa bilet si este f dureros.Si eu am aflat ca fosta sa sinucis, dupa o relatie de 2 ani, dar am ramas f marcat. Daca vrei sa afli mai multe despre intreabarea mea cauta la intrebarile mele.Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, nu ai sanse decat daca-l lasi sasi urmeze setea.adica chemarea.adica lasa-l sa se sinucida daca e prost.scapati amandoi.doar nu-l omori tu.

| bulgakov a răspuns:

Daca vrea sa se sinucida este optiunea sa, iar scandal nu stiu cum poate sa faca daca nu-l lasa nimeni in casa(cel mai rau caz pe palier, strada, etc dar atunci deranjeaza linistea publica nu pe tine)
Dar intr-o mare masura este si vina ta, daca ai stat de buna voie 2 ani jumate cu astfel de nebuni, asa ca ar fi bine sa te asiguri ca nu se omoara happy