| Ioana_2005 a întrebat:

Cum pot sa scap de respiratia urat mirositoare care vine din stomac? Help :X

8 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Cel mai bine ar fi consulti un medic, cu siguranta ca iti vei rezolva problema mult mai simplu decat iti inchipui.
Sanatate!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cumpara-ti guma de mestecat mentolata si ai si scapatwinkinghappy

leonardk
| leonardk a răspuns:

Respiratia urat mirositoare, daca nu este rezultatul unei eructari, poate fi un semnal de alarma al unei afectiuni.

| FoXy a răspuns:

Pai depinde si ce mananci draga mea.Eu zic sa incerci guma, da nici sa devii dependenta de gumalaughing doar cand e nevoie.Sau alta idee mananca o portocala de cate ori simti respiratia aia.
pup:*

| Diav0la a răspuns:

Respiratia urat mirositoare din stomac poate fi semnul unei infectii... daca totusi nu prezinti si alte simptome, incearca sa bei cate o cana de ceai de galbenele de trei ori pe zi cu o ora inainte de mesele principale cel putin o saptamana. Vezi cum te simti dupa saptamana asta ...si daca esti ok continua. Orice tratament naturist are nevoie de 3 luni ca sa aiba efecte de lunga durata .asa incat iti recomand sa incerci sa bei ceaiul asta aproximativ trei luni...

| dragosh a răspuns:

Ce ai tu cred ca se cheama halitozawinking. guma si celelalte sunt doar solutii de moment.trebuie mai intai de toate o igiena riguroasa(de cel putin 2 ori/zi periaj+ata dentara+curatat limba. cele mai multe bacterii pe limba se aseaza). Mai depinde si de o hidratare coresp.Incearca la farmacie clorofila lichida(e o sticluta de vreo 475ml verde ca doar e clorofila. dar vestea proasta e ca e destul de costisitoare(peste 100 ron). Succes!

| IqStorm a răspuns:

Probleme sunt multiple. În primul rând ar trebui să faci o vizită dentistului să vezi dacă ai carii sau carii ascunse, apoi, dacă nu dentistul este pentru tine (în ideea în care nu ai probleme) încearcă să renunţi la tutun şi sucuri acidulate. Nu uita niciodata spalatul de seară pentru că, de multe ori, respiraţia urât mirositoare provine de la curăţarea neglijentă a dinţilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un medic, doar el te poate ajuta. Poate ai ceva la stomac, vreo gastrita sau asa ceva...Iti da ceva medicamente si in catva timp iti trece big grin.Bafta