anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap de sarcine fara sa merg la ginecolog? ca mi-e frica si sal dau afara si sal las nu stiu de ce?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti scapa de copil fara sa mergi la ginecolog, fiindca nu e matreata, e o fiinta umana.

Janina
| Janina a răspuns:

Omori o persoană... e un lucru oribil.

mlm
| mlm a răspuns:

Crezi ca este bine ceea ce faci? Este pacat, omori un suflet, mai tarziu vei regreta.Bafta multa, ai grija de tine.

auran
| auran a răspuns:

Nici sa nu-ti treaca prin cap asa ceva, poti muri - asta vrei?

| alexa a răspuns:

In primul rand gandeste. te daca chiar vrei sa scapi de acel copil...mai tarziu vei regreta si nu vei mai putea face nimic...chiar nu. ti pasa de cel pe care acum il porti in pantece? nu stiu e decizia ta dar orice ar fi ar trebui sa infrunti problemele care te imping sa faci o asemenea prostie...
insa daca tot nu vrei sa renunti la avort eu zic k cel mai bine este sa mergi la doctor.numai el te poate ajuta.nu risca intr. o asemenea problema care tine de viata ta
multa bafta si gandeste. te de 2 ori inainte de a face ceva

| covexrobu a răspuns:

Mergi neaparat la doctor si data viitoare folositi prezervativul sau pastilele.

| fabiola a răspuns:

Daca nu te duci tu, tot acolo vei ajunge si cine stie in ce stare! Gandeste-te ca sunt in joc 2vieti, nu lua decizii pripite pentru care vei regreta mai tarziu! Discuta in primul rand cu un medic, cu cel cu care ai copilul si apoi i-a o decizie!

| marria a răspuns:

Cum fara sa mergi la ginecolog?!?!? Un doctor stie ce-i mai bine pentru tine...nu te mai gandi la varianta asta k e posibil sa ai alte probleme pe urma... daca esti hotarata sa faci un avort categoric mergi la doctor.si data viitoare fii mai atentawinking

Răspuns utilizator avertizat
| ioana_5498 a răspuns:

Cea mai imp este sanatatea ta, tu nu poti face nimic, doar f mulT rau daca vrei sa scapi de sarcina fara dr., du-te la un medic, nu trebuie sa-ti fie frica.
Protejeaza-te ca sa nu mai fi in astfel de situatii.

| ines a răspuns:

Mergi la medic.Pt Delia da sunt medicamente dar tot an prezenta medicului trebuie luate pot aparea coplicati nu le poti lua dupa ureche

| maya_4030 a răspuns:

Asa nu se poate, trebuie sa te hotarasti ori te duci la medic ori il pastrezi, din doua rele alege-o pe cea mai buna pr. tine in situatia asta.

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

NUUUUUU, sa nu incerci asa ceva fara ajutorul unui ginecolog! Am vazut cazuri, cand am facut ginecologie, nici nu poti sa-ti dai seama cat de riscant e in primul rand pentru TINE! Sa nu incerci asa ceva, niciodata. Pentru orice problema, du-te la ginecolog, iti recomand sa te duci la spital, o sa beneficiezi si de un psiholog acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este riscant sa faci lucrul asta si la spital dar singura...
Cati ani ai si de ce esti asa inconstienta... tu iti dai seama ca poti muri? Nu e de gluma.
GINECOLOG

| Roxanne a răspuns:

Bai. tu esti inconstienta?
Cum sa provoci tu singura un avort? Sfatul meu prietenesc este sa mergi la medic. Nu stiu de ce dar cred ca inca esti minora. Nu e asa?happy