Pai exista 2 metode de rezolvare a acestei probleme: prima ar fi sa-i zici lui varusu cu care ai fost tu ce iti face si sa ia masuri, a doua stiu ca nu e bine dar trebuie sa intelegi ca pentru linistea ta uneori mai trebuie sa faci si altceva adica pune vreo 2 tipi asa sa il prinda pe strada si sa se ia de el sal sperie si poate asa se potoleste.
Parerea mea, cel mai bine ar fi ca tatal tau sa vorbeasca cu parintii lui, daca nu se inteleg atunci ii treaba de politie.
O alta varianta ar fi sa te vada cu un alt tip, poate mai bine cu un tip cu care el nu se intelege.
Am avut si eu o problema asemenatoare. Poti sa ii spui ca te duci la politie. Sau chiar sa te duci la politie. Simplu si frumos e hartuiala pe fata. Asta daca si in realitate iti face la fel nu doar prin telefon. Daca e doar la telefon poti bloca numarul respectiv sa nu te mai sune. Poti bloca sa respinga toate numerele care nu sunt in agenda ta precum si cele care au numar ascuns. Succes!
Hm, interesant. Daca esti in ape bune cu Mr.X, roaga-l sa vorbeasca cu varu-so si sa incerce sa rezolve. Daca nu merge, suna la Serviciul Clienti al retelei in care esti, cere sa vorbesti cu un operator si explica-i situatia, si ca vrei sa depui plangere despre un nr care abuzeaza de nr tau (pe astia nu-i prea intereseaza oamenii, ci abonamente, cartele, etc. )
asa, daca nici asta nu merge, eu as apela la politie. DU-te l o sectie de politie, explica-le treaba si vezi daca se poate face ceva. Si finally, schimba-ti numarul si da-l doar persoanelor de incredere.
Ar trebui oricum sa vorbesti si cu parintii tai despre asta si sa vedeti cum faceti.
Rog comunitatea sa ma ierte pentru urmatoarea dezvaluire. Urasc astfel de persoane, si soarta a facut ca unul din acesti Y sa intre in contact cu mine, si vreau sa spun i-am dat pana m-am obosit. Cum fiecare poate sa ma considere cum crede, insa eu nu pot raspunde la intrebarea asta dat fiind faptul ca sunt prea agresiv.
Eu eram in calitate de iubit. Dar nu asta conta.
PS: Cere centralei telefon listing, lasa sa treaca o luna si mergi cu ea direct la politie si rezolva-l tacit. Ahh ce mi-ar place sa-i spun frumos eu tipului cum sta situatia. Cred ca am si eu o problema
Lol tie greu sa in suni cu ascuns
sa zici ca esti de la Orange ca te cheama dolanescu ion si ca esti agentu nu stiu cat si sa zici ca ai o sesizare de la politia romana sectia ( x ) din orasul... in privinta ca o deranjati pe numita madalina cumtecheama si aceasta doreste sa depuna plangere penala asupra dumneavoastra sau daca incetati isi va retrage plangerea. pentru ca sa fiti de acord trebuie sa notez datele dumneavoastra pe un talon pe care il vom trimite la sectia (x) si ii zici sa iti zica cum il cheama
unde sta
ccati ani are
apoi dupa il suni si ii zici ba uitate ( xulescu) daca nu termini te prind si iti rup picioarele pui si tu un baiat sa vorbeasca