Muta-te naibii din liceul ala. Filmeaza-l, mergi la director și spune-i ca te terorizează și cere-i sa îți dea transferul unde vezi cu ochii. Asta dacă directorul tău e idiot și nu ia atitudine in fata jigodiilor ăstora. Trebuia de mult exmatriculat.
Nu fi fraier, nu accepta sa te calce cineva in picioare. Și colegii ce fac? Se uita ca la spectacol? Ne așteaptă generații de retardați, maimuțe care ar trebui sa trăiască in jungla nu printre oameni.
Nu e normal, cand esti pe aproape de el da drumu la inregistrare audio sau video daca poti si mergi la politie.
E minor, mai mult de o amenda nu primeste si dupa tot pe mine se va razbuna
Mergi la politie iar pana il bagi la zdup. Il dai in judecata pentru hartuire. Nu stiu. Trebuie sa existe o metoda de a scapa de el.
Sincer ma gandeam sa dau bani cuiva sa il bata. Stiu un tigan care m-ar ajuta pentru niste bani
In ultima instanța dacă nu te ajuta nimeni, pune si tu un prieten mai musculos sa îl bată pana ii suna apa in cap sa vadă și el cum e. Sa se târască la picioarele tale sa îți ceara scuze, asta merita.
Da-mi link pe privat cu Facebook-ul lui, vreau doar sa văd cum arată jigodia, doar atât.
Nu pot sa trimit mesaje, sunt membru junior. Uite aici un link unde am incarcat o poza de-a lui, ca sa mentin anonimatul: https://pasteboard.co/HIUWhN7.jpg
I s-au marit muschii si i s-a micsorat creierul. Asta merita batut si tarat pe jos prin toata scoala, nu ai ce sa scoti din el, prost va ramane toata viata, tu invata sa iti faci un rost in viata, poate vine peste cativa ani sa iti cerseasca un loc de munca. Stii vorba aia, roata se intoarce. Tu nu mai sta asa, fa ceva sa nu mai fi carpa lui. Doar cu tine se poarta asa?
Ceilalti se inteleg bine cu el, doar eu sunt singurul baiat din clasa care nu-l vede asa smecher cum vrea el si fiind si mult mai mic ca el, a gasit de cine sa se ia. Momentan singura varianta ar fi sa rog un tigan pe care il stiu sa ma ajute, sa gaseasca niste prieteni si sa-l rezolve. La cat e matahala, unul singur nu ajunge.
Dar sa il rezolve bine ca daca baga frica in el nu o sa mai fie asa smecheras.
Pai doar asa cred ca ar merge, ii place sa se dea mare ca a batut nu stiu ce tip o data intr-un club si bla bla. E genul ala de om prost care tot ce stie e violenta si sa dea mare, dar partea proasta e ca fizicul il ajuta. M-am gandit si sa fac ceva cursuri de auto-aparare, dar nu cred ca are rost.
Vezi-ti de invatat si de bac, gandeste-te la ce facultate te duci (daca te duci), asta e mai important si tipul asta o sa isi primeasca ce merita, nu are rost sa faci nu stiu ce cursuri acum.
Ma gandesc doar la asta si abia astept sa ma scap, dar nu stiu cum sa mai fac deja ca sa scap de cretinul asta. Maine ma gandesc sa nici nu merg la scoala de frica ca iar ma ia la bataie.
O sa supravietuiesti tu. Bafta!
Du-te la politie frate sau spunel la director sa ia masuri. Asa am avut si eu un coleg care aveam 1.80 si eu 1.50 pana cand m-am enervat si m-am luat la bataie cu el.De atunci nu mai am nicio probleme cu el.Tu te sfatuiesc sa nu te iei la bataie cu el daca zici ca are 1.90 si face rugby.
Nici sa vreau nu pot, are de 2 ori mai multe kile ca mine, e cat un dulap in ***.
De ce o poza cu mine?
Sa stiu cum arăți.
Sunt mai mic de statura si mai slab. Nu as vrea sa pun poze cu mine aici.
https://pasteboard.co/HIUWhN7.jpg
Asa arata el.
Pana la urma cum ai rezolvat?
Nu am rezolvat, am rugat pe cineva sa il sperie un pic, dar nu a functionat. Situatia e la fel, poate chiar mai rau
Fa rost de o armă sau ia-ti un spray paralizant si o să îți fie mai ușor să il bati.
VulpeaDinUmbra întreabă: