Cel mai bine ar fi ca sa-l ingnori!
Sau spune-le la pariti tai poate il urecheza putin
Raspunde-i si vorbeste cu el
ingnora-l
sau daca nu merg tote variantele schibati numarul! funda?
Paii daca sti exact cine ii amenital ca il bati sh din astea ca sa se potoleasca sau daca nu foarte simplu schimbati nr de telefon si nu mai ai nici o problema... funda?:X
Deci să înţeleg că eşti mai mare în vârstă decât el. Ar trebui pur şi simplu să îi zici să nu te mai sune. Şi ar mai trebui să te duci la el acasă şi când nu se uită, te uiţi în mobilul lui şi-i îi ştergi numărul tău de acolo ca să nu te mai sune. Eu cred că s-a îndrăgostit de tine dacă te sună în continuu Încearcă să-i spui blând că tu eşti mai mare decât el şi cauţi băieţi de vârsta ta numai mici.
Succes
Depinde ce tel ai.eu de exemplu numerele care nu vreau sa ma sune, le bag in lista apelurilor filtrate.intri in agenda, apoi cauti numere filtrate, si il adaugi acolo.iti apare cand suna pe ecran, dar nu suna, doar apare numarul sau numele contactului cu un X.si msgele sunt stocate in mesaje filtrate, din Mesaje. funda?
Pai intra la setarile telefonului>setari aplicatie>apel>toate apelurile>respingere automata>activare porint>lista respingere si dai la necunoscut daca nu este in lista baga-l tu. Sper ca te-am ajutat.
ℓανιηια întreabă:
RazvanCazan întreabă: