| gabriella12 a întrebat:

Cum pot sa scot pe cineva din inima si din minte? Plac un băiat de foarte mult timp, însă relatia noastră e imposibila. Cu fiecare moment petrecut in preajma lui mă îndrăgostesc, fără voia mea, si mai tare de el. Toata ziua mă gândesc doar la el... Vreau sa sterg cu un burete tot ce simt pentru el, dar nu pot, nu stiu cum... Va rog ajutati-mă, niste sfaturi? sad

14 răspunsuri:
| William a răspuns:

Nu poti. Cu timpul o sa iti treaca dar nu o sa uiti niciodata ca ti-a placut de el.

| Hakuouki a răspuns:

Stai, de ce sa il scoti din inima si minte? O relatie cu el este imposibila? Incearca sa stai cat mai putin singura pe timp de zi (daca se poate si seara) dar cand esti singura nu asculta muzica trista, nu renunta la activitati, iesi la plimbari, cu amici, sucuri, filme, gratare. big grin

| Happyjump a răspuns:

Nu trebuie sa te dai bătută, cucerește-l. Si apropo, esti doar îndrăgostită nu il iubesti trece cu timpul.

| xrapalexx a răspuns:

De ce relatia e imposibila? Incearca s-o faci posibila!

| gabriella12 explică (pentru xrapalexx):

Deja am obosit cat am încercat...

| xrapalexx a răspuns (pentru gabriella12):

Nu-ti pierde speranta! Poate o sa reusesti! Ai incredere!

| RoBoT93 a răspuns:

Intai si intai, de ce relatia e imposibila? big grin

| gabriella12 explică (pentru RoBoT93):

Relatia este imposibila deoarece el a fost împreună cu cea mai buna prietena a mea de care s-a despartit pentru mine, dar prietena mea nu stie asta, iar ea l-a iubit foarte mult si încă îl iubeste... Iti dai seama ca trebuie sa aleg intre el si ea, iar eu chiar nu vreau sa fiu in postura asta, asa ca prefer sa îl uit...

| RoBoT93 a răspuns (pentru gabriella12):

Pai, daca el s-a despartit pentru tine inseamna ca nu mai avea sentimente fata de ea si are fata de tine. In situatia asta sufera 3 persoane, tu, el, ea.
Daca voi 2 ati fi impreuna banuiesc ca ar suferi doar ea ( prietena ta ). Dar daca ti-e prietena buna ar intelege ca el nu o mai vrea happy

Incearca sa vorbesti cu ea, vezi ce iese.
Sfatul meu...

| efpies a răspuns:

Joaca-te jocuri, Iesi pe afara, fa multe chestii.

| Bogdanmb a răspuns:

Cum a zis cel din nainte, fiind cu prietenii si cu cei apropiati mult timp o sa te facă sa uiti, si evita chestiile ce te fac sa te gandesti la el, dar s-ar putea sa fie greu oricum...

| gabriella26 a răspuns:

In aceeasi situatie am fost si eu. eu am gasit pe altcineva, si sincer am uitat de tot, incearca la fel, gaseste-ti un alt baiat cu care sa iti petreci cat mai mult timp, poate iese ceva. eu asa am facut si chiar am uitat de tot

| RebelaMicutsa12 a răspuns:

Incerca mult sa nu te gandesti la el, iesi cu prieteni la plimbare, la suc sau distreaza-te la maxim si gasesteti pe altcineva.Sunt o gramada de baieti care o sa te aprecieze si o sa te iubeasca.Bafta! Sper ca te-am ajuta. happy

| Munteanuana2512 a răspuns:

Stiu cum este, 3-4 ani l-am iubit fara ca el sa ma iubeasca...
insa eu am avut mare noroc de un baiat, initial ieseam cu el, el ma placea, ma iubea, eu doar il simpatizam. treptat m-am apropiat de el. si astazi tin foarte mult la el si suntem impreuna de un an si o luna.
deci, incearca sa iesi cu prietenii, iar in grupul tau de prieteni sa gasesti un baiat cu care sa comunici si sa te intelegi... stii cum e, cui pe cui se scoate.
baieti sunt o gramada, nu merita sa stai rau din cauza unuia. :*