| anducu a întrebat:

Cum pot sa sterg urmele unei vechi prietenii. sa uit de totcryingcrying

sa va zic cum a inceput totu':

o cunosc de la gradinita, am fts in clasele 1-4 impreuna, acum in a6a la fel.

dar.de anul trecut ea a inceput sa se schimbe. le cunostea pe fetele de-a 7, a8a, s-a imprietenit cu ele{ele fiind mai smecherite fetele, de gasca}. pe mine m-a cam lasat la o parte. atunci am inceput sa ma comport si eu in acelasi fel cu ea. sa fiu distanta, rece. de anul trecut pana acum imi tot reprosa ca eu m0-am indepartat de ea.

am zis sa uitam, s-o luam de la capat. am vazutca si ea voia. a incercat, dar suntem la fel, incapatanate in ultimu' hal.

acum nici nu stiu ce sa zic. facerm un dans impreuna,[noi 2 si cu inca 5 fete]. dra parca, se comporta altfel cu mine.adica ma simt data la o parte de ea. masimt putin in plus. dar pentru ea as vrea sa merg mai departe.

pe o parte vreau, dar pe alta parte nu mai vreau.

insa nu imi place sa fiu singura. sa ma simt singura

voi ce ziceti? sa vorbesc cu eaa despre astea[desi am incercat]]? ce sa ii zic?

[am si alte prietene, dar nu ma simt la fel cu ele. imi e greu sa le fac sa ma cunoasca asa de repede, sau eu pe ele

3 răspunsuri:
| beautiful a răspuns:

Aratai si ei ca ai o prietena buna buna de tot. O sa fie geloasa. N-o baga in seama.
Sau, da o petrecere in pijamale si invit-o si pe ea.
Daca nu esti in stare sa ii spui tu adevarul, scrie-i

| ☻ дηÐu† a răspuns:

Pai daca o consideri o prietena buna si cu ea te simti cel mai bine, atunci spune-i tot ce simti si daca a tinut si ea la tine vre`un pic, sigur o va impresiona tot ce ai sa-i ziciwinking! asa ca du-te si vorbeste cu ea smug. sper sa fiti cele mai bune prietene iar! blushing :*
Succes!:*

| ♥ Bugs Bunny ♥ a răspuns:

Daca o consideri o prietena foarte buna ar trebui sa vorbesti cu ea sa ii spui cum te simti si o sa inteleaga daca sh ea iti este foarte buna prietena incercarea moarte nare ar fi mai bine sa ii spui ca daca nu o sa te gandesti mai tarziu sh o sa spui ca era mai bine sa ii zic ca acum eram cu ea
Succes