anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa strang bani avand in vedere ca am 13 ani si parintii nici nu vor sa auda propozitia "Gata, am terminat treaba. Primesc si eu ceva bani?". Vreau sa strang in jur de 200 de lei ca sa imi iau un telefon nou (stati linistiti ca pun si parintii bani laughing)
Nu vreau sa imi spuneti de colindat pentru ca anul trecut am fost la fiecare casa din sat si cu steaua si sorcova si cu de toate si am primit 50 de lei sad Oricum o sa merg si anul acesta dar nu prea ma ajuta.
Ceva ajutor? happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zici ca stai la sat. Ajuta-i pe vecinii tai ( pe cei in varsta) si iti vor da ate 5 lei cred. Daca ar exista joburi pentru copii mi-as lua cate 3 joburi pe zi! Pacat ca Romania nu e o tara ciuvilizata

| Carmen100 a răspuns:

Noi nu primim nici o bursa...sad Dar multumesc de raspuns

| Roxaname a răspuns:

Buna pai poti sa pui bani deoparte din bursa ta la bursa de studio primesti 30 de lei si la cea de merit 35 deci sunt niste bani putini dar sunt succeshappy

| ElenaMădălina19 a răspuns:

Alocatia deoparte timp de cateva luniiwinking ""Ori faci pe bona undeva :""laughing

| Eminem4Survival a răspuns:

Cel mai simplu este sa iti strangi toate alocatiile. In fix 5 luni vei avea 2 milioane si ceva... Daca nu ai rabdare, nu prea te pot ajuta.

| Carmen100 a răspuns (pentru Eminem4Survival):

Mami si tati nu imi dau alocatiasad dar pot vorbi cu ei sa imi dea macar 10 lei happy