| alexandrazamfir2008 a întrebat:

Cum pot sa trec peste crush-ul meu din scoala? Am terminat a opta vara asta. Era unul dintre motivele pentru care ma duceam la scoala si era mereu in mintea mea. Nu pot sa-l uit efectiv ca era frumos rau, cel mai inalt baiat din clasa, cred ca avea 1, 90, par blond. Imi place de vreo 2 ani si vara trecuta abia asteptam sa inceapa scoala pentru ca stiam ca o sa fie acolo si ca o sa-l vad din nou, iar acum ma simt ciudat cand ma gandesc ca vom merge la licee diferite si nu-l voi mai vedea niciodata. N-am vorbit, dar cred ca i-a placut de mine. Cel mai probabil m-a uitat in mare parte si ma va uita complet, dar eu nu pot sa-l uit pur si simplu.

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Inteleg ca era unul din motivele de bucurie pentru care te duceai la scoala, dar daca stam sa privim putin mai rational, la scoala te duceai in primul rand pentru a invata, de aceea te-au trimis parintii acolo.Relatiile trebuie sa fie pe locul 2 sau 3.Crede-ma ca vei mai gasi baieti frumosi si la liceu, apoi iti vei aminti de aceste momente si vei rade.

E cam exagerat spus ca nu-l vei mai vedea niciodata din moment ce inca locuiti in acelasi oras si acum exista social media.Plus, sunt sigura ca aveti si voi albumul clasei de la final in care apareti toti.laughing Deci din nou, nu are sens sa iti mai bati capul cu interactiunile care nu au avut loc, daca te placea sau nu, ce putea fi si ce nu, etc.La liceu vei gasi alte interese amoroase pe masura ce mai cresti si devii atrasa de baieti care nu arata ca niste copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că atunci când vei merge la liceu vei întâlni alți băieți de care îți va plăcea și îl vei uita și tu pe el complet.

Nu trebuie sa faci o prioritate din prezenta unei persoane, ci prioritară e viața ta, studiile tale, deoarece oamenii vin și pleacă.