anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa uit de o fata/persoana mai exact acum 3 ani am avut o relatie. Acum eu am 18 ani si in astia 3 ani am avut multe relatii cel putin destule incat sa stiu cum sta treaba. Ei bine eu cand ma desparte-am de o fata ma gadeam la fata pe care am avut'o acum 3 ani si nu stiu de ce inca mai simt ceva pentru ea.Eu am incercat in tot anii astia sa scap de gandul asta. Multi mi-au spus frate "cu timpul trece tot" dar nu e asa chiar am incercat sa scap de trecut si sincer nu ai cum. Un om batran mi-a spus ca " fara amintiri batranetea nu are rost ". Si m-a pus pe ganduri frate nu imi spuneti ca timpul le rezolva sau o alta fata ma va schimba sau ma face sa o uit. Adica eu nu stiu ce va putea face viitorul dar simplu eu inca mai cred ca e ceva. Acum dupa ce termin scoala si ma duc in strainatate si m-am gandit sa fac un video despre noi si dupa m-am gandit iar ca poate o sa-i fac rau daca fac asta si nu stiu dar o sa imi fac si mie rau. Faza nasoala e ca o vad aproape mereu si nu stiu ce sa mai fac. Eu stiu ca mai e ceva intre noi pentru ca avem grija unul de celalat si asta pentru ca eram afara cu amicii si eu eram suparat iar ea a venit la mine si a inceput sa ma gadile si sa spuna ce am happy. Si ea a incercat sa ma faca si gelos incercand sa se sarute cu tovarsi mei de fata cu mine si dupa se uita in ochii mei. Nu stiu noi nici macar nu ne-am despartit pur si simplu ne-am indepartat fara sa ne spunem ceva. Ajutati-ma daca aveti cum macar cu sfaturi. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Bune sau rele sunt amintirile tale, si NU pot fi uitata! Fac parte din viata.
Iar daca a fost prima iubire NU ai cum sa o uiti.Ai amintiri cu fata respectiva,ati facut lucruri impreuna,toate acesta sunt si se vor afla intr-un,, sertaras'' al mintii tale.
Daca nimic nu va mai atrage unul la altul, puteti ramane doar amici, fara a va implica sufleteste.
Nu cred ca ii va face rau daca faci acel video.
Cu timpul vor aparea noi persoane in viata ta, acea fata va trece pe alt plan...va ramane doar o amintire.
Accepta realitatea cu maturite, esti tanar, ai timp sa iubesti, fete sa fie!

1 răspuns:
| CravataAlbastra a răspuns:

Cu timpul vei uita. Eu sincer asa am facut. Odata ce apar persoane noi in viata ta, activitati noi, uiti. Nu trebuie sa fi legat de trecut. Nu te mai gandi zilnic la el. Încearcă salasi in urma trecutul.