Stii ce? te inteleg perfect. Sincer am auzit o replica la un film: Inima unei femei e ca un ocean plin de secrete''. Am ajuns sa dau 100% dreptate acestei afirmatii. Frate nu dispera. Stiu ca daca ai iubit-o vei plange si iti va fi greu dar asta e modul firesc in dragoste. Tre sa mai si suferi daca ai iubit cu adevarat. Nu incerca sa o uiti pentru ca te vei simti tu vinovat dupa. Incearca sa te impaci cu gandul ca desi ai iubit-o ea nu a facut-o si ca ea poate nu o sa mai gasesti dar vei gasi ceva mai bun.
Din pacate in dragoste nu e asa usor, singurul mod de a o uita este sa iti vezi de viata ta sa incerci sa mergi mai departe pentru ca ai prietenii si familia alaturi, sa nu o mai bagi in seama ai sa vezi ca cu timpul o vei uita si vei gasi pe cineva care chiar te merita nu va fi usor niciodata nu e usor in dragoste...dar nu imposibil mult succes
fundita?
Pai incearca sa comunici cu alte fete, sa iti sustragi cu ceva gindurile de la ea, de exemplu sa esi in oras cu prietenii sa te distrezi! Incearca sa-ti faci vreo prietena....sa vezi ca cu timpul ai so uiti si nici nu o sati aduci aminte cum a fost cu ea! Bafta!