Nu se mai pot salva momentan nu stiu dcdar poti sa incerci apasand click dreapta Salvare imagine ca...adaugi un nume si gata
Va spun eu cum...intri pe pagina cu poza si sus, la tools= page info= media si cauti poza.chiar merge
Pentru mihai si kh1ss... daca tot sunteti asa destepti, luati-mi si mie macar o poza de pe hi5-ul meu si mi-o trimiteti pe mail...sa va vad daca tot sunteti asa priceputi! eu nu inteleg de ce romanul are prostul obicei sa vorbeasca in necunostiinta de cauza?
P. S NU se mai pot salva pozele de pe hi5 in urma unor abuzuri raportate...
Dai print screen(butonul dreapta sus, de obicei al treilea de la dreapta la stange) si salvezi in paint(intri in paint, EDIT PASTE)! si apoi poti da CUT doar la ce-ti trebuie.
Nu mai merge cu save as... se salveaza doar un punct
(asta se intampla la mine)
Nu se mai pot salva pozele ca inainte pentru ca multi luau poze care nu le apartineau si le foloseau in cine stie ce scopuri sau pe alte site-uri. Dar sigur, poti incerca varianta cu print screen cum a spus si claudiu89
Poi ai putea da copy pe poza respectiva, apoi deschizi fisierul unde ai u si alte poza si dai paste. nu-i greu
Foarte simplu! Pozele nu se pot salva cu save as... iar in privinta prt screen-ului nu iese ca o poza normal... exista vreo cateva programe cu ajutorul carora poti salva pozele de pe hi5 ca o poza normala! daca cautati pe google o sa gasiti acolo programele necesare
Se mai pot salva! Dai click dreapta in partea dreapta a imaginii, apoi dai wiew source si se deschide o fereastra. Dai click pe pagina respectiva si apoi Ctrl + F. Iti apare o caseta ( nu stiu ce este aia) si scrii new image. Dai enter si iti apare un linck. Copiezi linck-ul fara ghilimele, dai copy si paste intr-un browser nou. Sper sa te ajute! Bafta!
anonim_4396 întreabă: