Mergi la medicul de familie sa iti dea un tratament, asa cu reteta e mai ieftin la farmacie.
Sex sex sex sex si iar sex...scuze daca ti se pare prea vulgar raspunsul meu dar asta e solutia sigura, incearca! bafta!
Produsele pe bază de argilă sunt foarte bune în tratarea coşurilor.Dar cel mai bine e să consulţi un medic dermatolog pentru un tratament mai bun şi potrivit tenului tău.
Baftă!
Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuală. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON (se eliberează fără rețetă). Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele pentru cicatrici rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara). Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Dar cel mai bine ar fi să consulţi un dermatolog.
Succes. Numai bine.
Pai eu am incercat un tratament:in fiecare seara storci putina zeama de lamaie si o intinzi cu o batista sau cu vata pe fata cu 15 minute inainte sa te speli pe fata.(asta o s-o faci seara ). intr-o saptamana o sa vezi rezultate
veveee întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: