Se numeste serotonina, hormonul încrederii. Ai nevoie de el. Creste nivelul acestuia in creier. Sunt atatea cai prin care faci asta iar la nevoie ai antidepresivele.
Mai intai trebuie sa incepi sa te schimbi, dar inainte de asta trebuie sa te accepti asa cum esti si sa vrei sa te schimbi. Cine esti acum nu va putea niciodata sa treaca peste lucrurile astea, dar cine ai putea deveni, ar putea trece treptat. Cu timpul se rezolva multa, trebuie doar sa vrei sa te schimbi.
Pe mine muzica m-a ajutat sa scap de anxietate si timiditate. am fost la foarte multi psihologi, am luat foarte multe pastile, aceste lucruri nu au reusit sa ma ajute.
Piesa care m-a ajutat sa scap : " Zmeu' Ninja' "
nu stiu daca are efect si la tine, dar asa am scapat eu. am inceput sa socializez, sa imi ocup timpul cu " adevaratele " probleme. discuta cu ai tai, nu tine povara asta in tine.
Cum poate sa-ti fie frica sa tranversezi strada? In fine. Nu stiu daca ai auzit dar exista ceva numit semafor, langa care stai, poti vedea cum opreste masinile si-ti da prioritate sa treci pe zebra in deplina siguranta, in majoritatea cazurilor. De timiditate scapi vorbind cu tot mai multe persoane si sunt de parere ca dupa ce ti-ai invins timiditate si ai inceput sa faci tot mai multe activități placute, vei scapa si de anxietate.