Poti incepe prin a intelege ca ele nu exista, Dumnezeu spune ca El nu va ingadui niciunui spirit rau sa se atinga de tine, Dumnezeu vegheaza si te pazeste pentru ca te iubeste nespus, nu uita ca in tine traieste cea mai puternica forta din univers, in tine traieste Hristos cel atot puternic, Hristos este mai mare decat capeteniile decat domniile decat fantomele si duhurile rele, Nimic nu te poate atinge cat Hristos este in tine, Ceea ce inseamna ca toate duhurile rele si fantomele Nu te pot egala cand stai neclintit in puterea Dumnezeului atotputernic, ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie''
din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc'' cand vei alege sa fii fiul lui, toate pacatele tale sunt sterse, ai puterea invierii lui Hristos in tine, ai autoritate impotriva duhurulor rele, ele nu iti pot face absolut NIMIC.
Realizand ca asemenea prostii nu pot fi reale.
Uita-te la toti acesti crestini care te indoctrineaza sa iti fie frica de ceva neexistent. Uita-te la ei!
Mai intai trebuie sa intelegi ce sunt fantomele. Cei credinciosi, spune Evanghelia ca ajung in imparatia cerurilor imediat cum mor. Fantomele sunt probabil sufletele pe care Dumnezeu nu le-a primit in Imparatie din cauza ca ei nu cred in asa ceva, si au fost lasati in afara Imparatiei. Am spus "probabil" deoarece nimeni nu stie exact, iar eu am spus ceea ce eu cred ca ar putea fi. Cert este faptul ca fantomele (daca exista) sunt fosti slujitori ai diavolului lasati de izbeliste atat de Dumnezeu cat si de diavol. Scrie in Evanghelie ca diavolul nu se apropie de cei cu adevarat credinciosi. Banuiesc ca nici fantomele, iar daca nu le vezi nu mai are de ce sa-ti fie frica.
Daca nu ai vazut niciodata fantome adevarate si le stii doar din filme, nu te mai uita la filmele cu fantome
Daca esti cu adevarat credincios, orice ceri de la Dumnezeu iti va fi dat - roaga-te
Fă-ți Cruce, roagă-te mai mult, fă fapte bune, participă la slujbele bisericii, bea apă sfințită, și tămâiază casa.
Păi nu există, vreau să spun că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu și că în ea spune clar că nu există niște spirite care hoinăresc pe pământ și terorizează oamenii. Fantomele nu există, stai liniștit!
https://www.youtube.com/watch?v=wox2YFrLcC0
Buna! Prima data trebuie sa stabilim din punct de vedere stiintific ce se intampla cu oamenii dupa ce mor(pentru s-a r presupune ca sunt aceste creaturi mistice-fantomele)-dupa ce un om moare aceste se transforma intr-un trup neinsufletit, care cu timpul se descompune si dispare, acum imi vei spune:,, ce se intampla cu sufletul?"-ei bine-nu stiu ce se intampla cu sufletul pentru ca nu stiu daca exista concret aceasta notiune(eu stiu ca omul dispune de constiinta morala). Mai mult decat atat conform unor anumite doctrine religioase,, sufletele nelinistite"(presupusele fantome) viziteaza lumea noastra(a viilor) sau raman blocate intre lumi cumva pentru a si incheia socotelile aici. Acum hai sa gandim logic(daca prin absurd ar exista-ca nu le-a fazut nimeni, s au nu a dovedit nimeni ca exista concret) de ce crezi ca te ar cauta pe tine? Ai omorat pe cineva, ori ai facut vreo fapta din asta deosebit de grava?-eu nu cred ca e cazul. Este ca si cum ti ar fi frica sa nu ti cada un obiect in cap, dar nu ti a cazut niciodata si nici nu da semne ca ar putea sa ti acasa(a fost un exemplu). De ce crezi ca fix tu ai fi vizat de aceste creaturi? Daca esti credincios(apartii unei religii)-foloseste asta in favoarea ta(asta nu inseamna sa umblii cu nu stiu cate cruci pe tine si cu aghiazma si sa canti cantece religioase ), dar macar gandeste te ca daca esti de partea binelui, raul nu are ce sa ti faca.
Pe de alta parte, mai este si faptul ca de unde stii ca fantomele vor sa ti faca rau?-poate ele vor sa te ajute, sau sa transmita ceva, te ai gandit?
Oricum ar fi-stiinta inainte de toate-daca nu a fost demonstrat=nu exista!-e logic.
Sper ca te am ajutat. Funda?
Elenastoica9 întreabă: