| Zebi a întrebat:

Cum pot scapa de matreata am numai 13 ani (ii fac in iunie big grin) si sunt plin de matreata dupa ce ma spal pe cap si 2 zile dupa aceea parca ninge din capul meu...am incercat tot felul de sampoane si de bebe si sapun de casa dar nimic...+ca parul mi se unge foarte repede si miroase urat lucru pe cae l-au observat si unele fete dragute din clasa (eu fiind baiat) impiedicand astfel o apropiere...pls help dau si fundita dar vreau sa scap de matreataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si de parul unsss crying

8 răspunsuri:
| anonim_2270 a răspuns:

Foloseste un sampon anti matrata de la avon eu cred ca e bun. incearca macar.:*

| Nişka a răspuns:

Incearca sa nu mai schimbi samponul, de multe ori matreata apare datorita samponului, foloseste unul anti -matreata si cu timpul matreata va disparea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu schimba asa de des samponurile. Ti-ai ales o marca, continua cu ea. Eu iti recomand,, Garnier``.

| beka a răspuns:

Vichy Dercos antimatreata, foarte foarte bunhappy

| gigiro a răspuns:

Specific varstei, mult sebum. Ceai de urzica, alimentatie bagata in vitamine si un control la dermatolog, sampoane anti de buna calitate. De obicei, trece de la sine, dar depinde de la caz la caz.

| Anecherry a răspuns:

Incearca ceva bazat pe plante, cat mai natural. si nu schimba des marca samponului.

| Anduciu a răspuns:

Samponul anti-matreata cu ichtiol de la Farmec.Il gasesti la orice Plafar.la mine a functionat.happy

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Incearca sa te clatesti cu otet de merewinking functioneaza