anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot scapa de o fata care ma place, fara sa o ranesc?

3 răspunsuri:
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,este un lucru greu, atat pentru tine cat si pentru ea, insa tie o sa iti fie cel mai greu, asta pentru ca se afla la mijloc sentimentele unei persoane.Eu zic sa vorbesti cu ea,dar calm, incearca sa fii dragut, vorbeste-i frumos si spune-i ca iti pare rau doar ca nu ai aceleasi sentimente, ca ai incercat sa te apropii mai mult de ea doar ca nu puteti fi ceva mai mult decat niste simpli amici. Spune-i ca vrei sa continuati avand o relatie de amicitie frumoasa si sa nu se supere, sa priveasca inainte fiindca sunt multi alti baieti care o asteapta si care vor sa aiba o relatie cu ea.Asa se procedeaza in astfel de situatii,trebuie sa ai grija sa nu o ranesti insa nu poti continua ascunzandu-i ceva atat de important, poate fata respectiva isi da seama ca nu o placi, din gesturi, din comportament, dar asteapta sa te auda pe tine spunandu-i asta.Nu iti fa griji, poate la inceput va fi suparata dar apoi, cand isi va da seama ca tu nu esti vinovat cu nimic, va dori sa pastrati o relatie frumoasa de amicitie sau macar, nu veti trai fiecare zi certandu-va peste tot pe unde apucati.Bye!

| Brâncuşi a răspuns:

Salut,spune-i verde-n faţă şi nu o mai răni, gândeştete că tu ai fi în locul ei ce ai face, cum ai proceda? Prinde curaj şi spune-i să nu te mai iubească că o răneşti, credemă.

| mikey06982 a răspuns:

Pai spune-i sa nu-si pearda vremea gindinduse la tine...Eu de exemplu as intelege daca mi-ar spune asa :,,Auzi,Mikey, nu vreau sa te ranesc, dar crede-ma, iti perzi vremea cu mine, nu ma interesezi.Cauta alta persoana care sa te placa asa cum ma placi tu pe mine.Ce e pentru tine, e pus deoparte''. Dar chiar si de se supara, zii ca puteti fi Deocamdata doar simpli prieteni.Mai zici si tu ceva pe acolo....Succes happy