| nyoentox2002 a întrebat:

Cum pot scăpa de parul creț? As vrea sa îl am macar ondulat, o sa spuneți sa mi-l dau cu placa, dar degeaba că dacă e drept și pun mana in el tot lână se simte când pun mana in el!

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tratament cu keratina

| SuNaM a răspuns:

Permanent nu ai cum..biologic folicului ( baza parului) este dreapta așa că parul este cret. Daca ai vrea sa scapi de el ar trebui sa faci baza parului ondulata ca parul sa fie drept. Nu prea ai cum pentru că fiecare fir de par are propriul folicul. Ramai la placa.și eu îl urăsc pe al meu dar aia e ))

| nyoentox2002 explică (pentru SuNaM):

Pai degeaba îl dai cu placa daca se simte că oaia

| Scotianca a răspuns:

Te poti duce la un salon de hair styling si sa le explici ce-ti doresti. Cred ca stilista te poate ajuta.

| nyoentox2002 explică (pentru Scotianca):

Gen mie îmi place stilul japonezilor, cu parul in jos, dar sa fie mare, gen îmi place cum îl au astea din anime:Sasuke, Itachi,

| Scotianca a răspuns (pentru nyoentox2002):

Am vazut pe internet femei cu par afro dela foarte cret care au mers la salonuri si la indreptat. Cred ca asa ceva este posibil si in Romania la unele salonuri sau frizerii. Si mie imi place stilurile asiatice sau anime. laughing

Pai gen nu știu cum să îți zic poți să ai par creț/ondulat și să se simtă fain când pui mana in el sau să fie creț și să pară că e cuib de ciori și când pui mana in el sa fie lână! la mine mai mult îmi stă pe mărime,cu cât e mai mare cu atât se încrețește mai tare și se umflă, mi îmi place stilul ăla rebel sa fie mare dar să nu stea umflat în sus, sa stea in jos in două părți! mie de exemplu după baie când e parul ud sta mult mai jmecher, gen uite am postat un story pe insta :nyo_ex sa vezi ce fain îmi stă, dar alta ori îmi stă foarte naspa

Sa stii ca ai un par frumos si asa cum e. Te inteleg ca iti place stilul lui Sasuke de par in primele sezoane unde avea parul cu tepi la spate ala e stilu Punk copiat de la Londonezi din anii 70-80. Si mie imi place moda mai indrazneata sa zic asa.

Pai la story îmi stă fain dar când e uscat nu îmi mai sta așa gen!

E destul de greut de intretinut parul creț.
Poate te poate ajuta acest link:
https://www.youtube.com/watch?v=D5XzT33bKYs&ab_channel=RowanRow