| Ramo137 a întrebat:

Cum pot scapa de punctele negre. fara sa m-i le scot sau sa tin fata in aburi cu un prosop in cap... vreau o crema sau o masca sau altceva. cele mai multe sunt pe frunte, apoi mai am cateva pe obraji si pe barba. multumesc dau funda.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Si eu ma confrunt cu problema asta...si cremele sau alte porcarii indiferent ca sunt de la Avon nu au cum sa te ajute.Trebuie sa le scoti, daca sunt mai mari poti lua o bucata de tifon si sa le storci ca pe niste cosuri, iar daca sunt mai mici e de ajuns sa-ti freci fata cu un prosop si o sa iasa.Dar inainte de asta trebuie sa faci o baie de aburi ca sa ti se deschida porii. Poti folosi si plasturi pentru puncte negre, se gasesc la farmacie si sunt foarte buni, dar tot asa trebuie sa iti deschizi porii mai intai...
Uita-te aici:
http://www.youtube.com/watch?v=wZQWTNuehPk
Aaaa si dupa ce le scoti, sa iti dai bine cu apa rece pe fata sa ti se inchida porii la loc si sa nu iti mai apara alte puncte negre.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fără scoaterea lor și demacherea în fiecare seară nu vei scăpa.
Pa, pa.

| Ramo137 explică (pentru Legiuitoarea):

Nu ma machies aproape niciodata, o data sau de 2 ori pe an. si daca le scot raman semne.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Ramo137):

Bună din nou.
Nu trebuie să te machezi ca să-ți cureți tenul în fiecare zi. Se depune praf, polen, ai porii deschiși și de aici apar și punctele negre.
Nu rămân semne, faci o baie de aburi, apeși cu vârfurile degetelor până ies la suprafață, la final pui comprese reci cu ceai concentrat de mușețel pentru închiderea porilor.
Pa, pa.

| Ramo137 explică (pentru Legiuitoarea):

Multumesc mukt big grin

| Twix4Ever a răspuns:

Sunt creme de la AVON care contin microgranule care scot punctele negre fara a le imprasita p sub piele... Voiam sa iti spun ca daca folosesti masti, doar cosurile dispar, nu si punctele negre! Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| stelyii a răspuns:

Mie imi trec cu o masca de zat de cafea, lamaie si miere de albina. dupa ce o aplic mai accentuat o mai las vreo 20 de minute. apoi am o fata alba, curata happy, Am incercat mai multe insa doar asta mi-a priit.

| DoiNitZaღ a răspuns:

Lotiunea tonica pentru punctele negre cu acid salicilic[avon] sincer ajuta)))