| sweetys a întrebat:

Cum pot scapa de setimentul de vinovatie, de treistete. La ora asta imi vine sa plang. Mi.am pus in cap sa ma decolorez si sa ma fac color in cap. Pana acum am reusit sa ma decolorez, dar trebuie sa nai fac o decolorare fiindca nu mi s-a decolorat cat a trebuit. Stau si na gandesc intr.una si parca nu imi mai vine sa ma colorez sunt la modul in care regret ce am facut, dar ma gandesc ca am dat o gramada de bani pe decolorant si pe nuantator. Nu stiu ce sa fac. Sa continui sau sa ma duc sa imi iau o vopsea si sa pierd nuantatorul?

2 răspunsuri:
| Kimberly2005 a răspuns:

Nu conteaza ca ai cheltuit o suma mare de bani. Pana la urma conteaza sa alegi ceea ce iti place mai mult: daca vopseaua ti-ar pica mai bine atunci pe ea folosesti-o.
Parerea mea este sa nu folosesti vopseaua, incearca sa te faci color, incearca o schimbare.
Si nu ai de ce sa te simti vinovata doar pentru atat.

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa te opresti aici daca esti trista, pentru ca o alta decolorarea iti va arde parul si in 2-3 zile vei ramane cheala.
Cand faci lucruri fara sa intrebi inainte, risti sa dai gres si sa suferi o gramada, ca in cazul de fata.
Decolorarea acasa nu da rezultate in marea majoritate a cazurilor, de aceea este indicata sa se faca la un coafor profesionist. In plus, folosirea decapantelor pentru decolorarea parului arde foarte mult parul. De aceea NU este indicat sa se faca o decolorarea (decapare) de oricine, pentru ca risti ori sa nu te faci corect ori sa-ti arzi parul si sa-l pierzi.
In ambele cazuri ajungi la regrete, plansete si par cazut masiv.