Cum am mai spus frica nu vine de la Dumnezeu vine de la diavol.trebuie sa intelegi ca Dumnezeu este infinit mai puternic decat diavolul si ne iubeste neconditionat.El este cu noi mereu. Tatal Nostru, Psalmul 90, Crezul. frica e pacat.e pacat sa fii las si fricos.Domnul este cu noi
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10
Incearca sa nu te mai gandesti la acel lucru care te inspaimanta, incearca se asculti muzica inainte sa adormi si imaginiazati sau gandeste-te la ceva care te face fericita sau sa te simti bine sau incearca sa te gandesti la ceva care sa te faca sa uiti de acea groaza.
Pai asta e viata, fiecare dintre noi are o teama. Spre exemplu eu ma tem de cimitir, morturi, case unde au fost morturi, de mirosul lumnarilor etc. Cite nu am incercat satrec peste aceasta teama si nu am putut. Teama e un lucru normal, si nu exista nimic in lumea asta care poate sa te scape de frica, daca tu singura nu incepi sa treci. Cred ca mereu ar trebui sa te gandesti ca intunericul nu este nimic strasnic. E un lucru normal, si diferenta dintre lumine si intuneric e ca in intuneric nu vezi nimic. Tu singura trebuie sa depui efort ca sa treci peste aceasta teama, gindindu-te la lucruri bune legate de intuneric.
iti doresc sa scapi de acesta teama.
pa pa
succes
sarbatori fericite
Uite un sfat foarte util ai vazut cand esti speriat iti bate inima repede si tie frica de la ce te gandesti cum ar fi o fantima. incearca sa spui niste rungaciuni in fiecare seara si incearca sa te uitti noaptea la tv pe desene sau un film de comedie uite eu am 10 ani si eu ma tem de intunerci dar sfaturile mele te ajuta cu 30 40 la suta si incearca sa nu te gandesti la ce te sperie in intuneric K Dumnezeu nu tear omor sau... Dumnezeu din contra te inbarbateaza si iti da pautere dar daca nu te gandesti la El. Trebuie sa te gandesti puitn sper sa te ajute sfatl meu! Mult Noroc!