| NiiiaaRawwr a întrebat:

Cum pot scapa de timiditate? Ieri m-a intrebat diriga ceva la ora si eu am vrut sa ii raspund insa nu am putut cu toate ca am citit cartea si stiam dar mi-a fost foarte rusine de colegi si acum ma simt prost ca nu am raspuns. Stiti cum as putea sa scap de timiditate?

4 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

Uita-te la filmele cu adolescenti si vezi cum procedeaza ei.
Adika...Asa sunt si eu de fire, timida, dar trebui sa te gandesti cate ai de pierdut in viata daca esti timida.

Trebuie sa incerci sa te concentrezi pe ce ai de facut si sa incerci sa nu ai emotii (stiu ca e greu dar incerca!).

| bebetho a răspuns:

De ce ti-ar fi fost rusine fata de colegi? Trebuie sa fi mai indiferenta si sa-ti spui gandurile, parerile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timiditatea! Misto sentiment!winking nu se scapa de el happy el scapa de tine scuze pentru glume happy pai incerca sa iti controlezi sentimentele amintirile incarca sa traiesti in prezent incerca sa fi ``tu``

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timiditatea este o "problema"in care nu te pot ajuta ceilalti,ci doar tu. Daca vrei cu adevarat sa scapi de ea, macar si putin, trebuie sa ai vointa. Sa-ti impui unele lucruri.In primul rand trebui sa fii constienta de niste chestii. Analizeaza bine situatia prin care ai trecut atunci la scoala si gandeste-te ce ai gresit si ce ai facut bine.Ai spus ca ti-a fost rusine de colegi. De ce? Pur si simplu raspunzi, uiti ca sunt si ceilalti acolo si vorbesti pentru ca nu faci absolut nimic rau. Nu aveai nimic de pierdut. Spune-ti mereu cand vrei sa faci ceva si te impiedica timiditatea ca nu faci nimic rau.Si daca gresesti, esti om si toti oamenii gresesc. Deci nu e o problema.Ai incredere in tine si in ceea ce poti face. Lasa la o parte gandurile ca ceilalti vor rade, te vor judeca si fa ce simti.Profita de fiecare moment si nu lasa timiditatea sa te tina pe loc.Ai vointa si incredere in tine. Sunt multe articole pe net despre timiditate care te-ar putea ajuta, citeste-le. Bafta!