| LoOvE a întrebat:

Cum pot scapa de timiditate si izolare?

Mentionez ca am inceput sa fac acest lucru si vad ca-mi reuseste catusi de putin, dar vreau si opiniile voastre va roooooooog!

p. s-as vrea sa fiu o persoana f.indrazneata si libertina.

Răspuns Câştigător
| LoL a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa socializezi mai mult sa te imprietenesti cu mai multi oameni...nici mie nu mi place izolarea dar comportamentul meu ma duce la acest lucru...trebuie sa inveti sa fi prietenos sa nu ti pese de ce zic altii sa nu le aci rau altora(cel putin o vremelaughing ) deci cum spuneam la inceput trebuie sa iti faci mult prieteni si sa nu ti fie frica sa exprimi ceea ce simti. mereu e mulllt mai bine sa poti sa spui cuiva ce ai pe suflet si iti garantez ca astfel vei reusi sa scapi de izolare si vei rusi sa fi o persoana indrazneata

1 răspuns:
| petruclaudiu78 a răspuns:

Indrazneata, bun, de acord. Dar libertina? Ce-ti veni? Ori poate nu cunosti sensul acestui cuvant? Sper. Nu de alta, dar ar fi prea mare saltul de la "timida" la "libertina".
Una din metodele prin care poti scapa de timiditate (prea mult spus "scapa", pentru ca timiditatea este incurabila, dar poti invata sa o tii in frau) este sa te expui, in mod intentionat si gradual, la situatiile pê care in momentul de fata nu reusesti sa le gestionezi. Un fel de terapie prin soc, adica. Cu efecte garantate, cu conditia sa nu dai bir cu fugitii la primul semn de panica.