Faci sport, apropo cum de ai pus acel nickname? Eu iti recomand sa mai iesi cu fete din cand in cand.
@SingurToataViata fac in fiecare zi sport cate 4 ore si nu prea da rezultate
Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa te apuci de un sport sau pur si simplu sa iesi cu baietii pe afara sa jucati fotbal. Exercitii de facut acasa nu te ajuta foarte mult decat daca vrei sa slabesti intr-o perioada mai lunga de timp. iti poti face un abonament la sala si eventual sa iei si un prieten cu tine ca sa nu te plictisesti. In orice caz daca ai vointa vei reusi. Bafta!
Omenia asta ce nu intelegeti ca vara joc mereu footbal si skateboarding dar acum am pus cateva kile de la porc fac sport fac abdomene eu vreau alte exerciti decat cele clasice
Poti incerca si varianta de a incepe un sport de performanta. nu e foarte tarziu mai ales daca ai 12 ani. alegi sportul care stii ca-ti place si te duci la antrenamente periodic. asa te mentii in forma si ai o conditie fizica foarte buna. insa sa nu te astepti ca vei slabi instantaneu, ci in timp. plus ca daca faci sport frecvent, incalzirea de la inceput este constituita din exercitii "clasice" cum le spui tu, apoi urmeaza antrenamentul propriu-zis si se termina cu exercitii pe fond de efort, adica te solicita mai mult. daca nu vrei sa faci sport de performanta du-te la sala, insa alegeti un program pe care sa-l respecti. nu poti scapa de kilogramele in plus prin alte metode decat prin cele pe care deja le stii. si cred ca metodele clasice sunt cele mai accesibile acasa, fara sa dai bani si fara sa depui un efort fizic foarte mult. daca respecti exercitiile si de exemplu faci azi 20 de abdomene incearca sa cresti numarul lor in fiecare zi cu 5 sau 10. vei ajunge sa faci si 200 fara probleme si te ajuta sa-ti dezvolti muschii.
cat despre cealalta problema nu prea ai cum sa scapi de muschi. so...