Mancarea nu ne ingrasa, ne ingrasa ceea ce mancam in plus, vezi ce ibm ai si manca mai putin simplu
Sa mananci salate, gratare si supe sau ciorbe, sa bei multe lichide, adica apa sau ceai, fara sucuri, dulciuri, fast food, sosuri, prajeli sau paine samd. Nu manca dupa 6 seara, fa miscare dupa ce mananci, adica iesi afara si fagi o plimbare prin oras circa o jumatate de ora.
Credeti ca slabiti daca faceti "exercitii in casa"? Iesiti afara si transpirati si cu mancarea mancati si voi pana vi se opreste foamea.
Bună! Nu poți slăbi peste noapte, dar dacă vei încerca să respecți programul următor poți slăbi într-o săptămână.
1. Ai grija la ce ore mănânci! Dimineața trebuie neapărat să mănânci, este cea mai importantă masă a zilei. La prânz nu exagera cu mâncarea. Evita alimentele bogate in grăsimi. Încearcă să mănânci supe, ciorbe, piept de pui, salate..etc. Seara nu mânca după ora 19, organismul începe să se odihnească iar digestia se oprește, reluându-se a doua zi! Poți mânca ceva ușor, o cana de lapte/ceai sau un sandwich.
2. Fa sport! Dacă ai posibilitatea sa alergi, alerga dimineața 10 minute și seara tot 10. Dacă nu poți, fă dimineața și seara 3 serii (3 serii înseamnă repetarea tuturor exercițiilor de mai jos în 3 serii diferite, cu pauza intre ele) de exerciții cum este asta:
I. 15 genuflexiuni
II. 20 de abdomene
III. 10 flotări (stand in genunchi)
IV. Stretching (rotari de bazin, aplecari, fandări)
Între cele trei serii faci pauza de 2 minute.
Peste o săptămână ar trebui să mai dai jos din greutate. Dacă ai posibilitatea, alerga, ieși pe afară sau mergi cu bicicleta/rolele.
Sper sa te ajute sfaturile mele! Funda?
Inlocuieste bauturile acidulate cu apa si fa macar 3 minute de sport bea apa cand te trezesti inainte de culcare dupa ce mananci si nu lasa sa iti fie sete be amulta apa si ai grija ce mananci. Mananca multe mere si mult succes eu asa am slabit.
anonim_4396 întreabă: