| amfibianx a întrebat:

Cum pot spune subtil unei fete ca o plac?(sunt foarte timid in privinta asta-SHAME ON ME-)

4 răspunsuri:
| catalinalina a răspuns:

Cel mai bine e sa ii pui pe banca sau in banca o ciocolata unde sa scrie ceva frumos (gen o poezie)winking iar apoi totul merge de la sine... daca nu te descurci cu ceva da add la ingerita_pupacioasa@yahoo.comwinking bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta un moment in care sa fii singur cu ea si spune-i. O sa-ti treaca timiditatea.

| radu01M a răspuns:

E buna si varianta cu ciocolata, dar e mai bine sa ramii singur cu ea si sa-i spui in fata ce simti pentru ea.Deoarece eu am spus de cine imi place colegei de banca si ea a raspindit " vestea" in toata clasa, dupa care aproape toti baietii ma vorbeau pe la spate, iar ea(cea de care imi place) nu a mai vorbit cu mine 2 zile. Pina la urma o sa afle toata clasa asa ca recomand sa ii spui in fata, treci repede peste toate si inca mai scapi de timidate.Bafta!

| Nayuky a răspuns:

Pai poti sa ii dedici o melodie..cum ar fi. love like woe sau in my head..si ii spui ca asta simti tu pentru ea.e bine ca esti mai timid..insa trebuie sa treci peste si eventual daca nu se prinde de la chesti subtile sa ii spui direct, dar cand ramaneti singuri. poti sa ii faci un cadou misterios cu un biletel..adica sa nu ii scrii ca tu ai fost.si a doua zi sa o intrebi daca i-a placut..nu stiu e o chestie complicata. eventual i-a un amv dragut cu un cuplu si pune-l pe pagina ei de fb dar sa il poata vedea doar ea...bafta