Daca nu i-ai mai spus-o pana acum si nu sti cum acum depinde de situatie. Daca ai prieten ii spui ca nu ar fi frumos sa ii faci asa ceva pr tau si sa nu se supere ca doar puteti ramane prieteni. Daca esti solo ii spui frumos ca nu vrei pentru ca nu este pe gustul tau, ii multumesti pentru invitatie si ii spui ca puteti tine legatura. Ii spui ca nu vrei sa-si faca iluzii in privinta ta si el ar trebui sa inteleaga. Daca a mai insistat si nu intelege atunci poti sa ii spui pe un ton direct "NU" si ii ceri sa te lase in pace. Dar pentru a nu se supara in orice situatie ar fi, nu incepe sa-l injuri pentru ca vei face mai rau. Bafta
Uite tu esti un baiat dragut, dar din pacate nu esti genul meu si in acest moment nu ma simt de iesit cu nimeni., putem oricum ramane prieteni
Pai oricum o sa i`o spui el tot o sa se supere. Deci cel mai bine e sa ii zici ca iti pare rau dar nu poti iesi cu el, pentru ca nu e genul tau si daca vrea puteti vorbi doar ca amici.
Si eu am fost in situatia ta...e cam nasol pentru ca te face sa te simti vinovata.Eu iti propun sa ii spui ca NU si ca tu vrei de la el doar o simpla prietenie.si nu altceva. daca va intelege inseamna ca e baiat destept iar daca nu inseamna ca este imatur si nu stie cum sa se poarte cu o fata! Asta ar fi dovada ca ai facut decizia corecta. Mult succes>
Il minti ca ai prieten sau ii spui ca momentan nu vrei sa iesi si sa nu se supere.
Ii spui ca ai alta treaba si nu poti iesi.si amani mereu pana nu te mai invita eu asa am facut si a mers
FuckMyLife întreabă: