| Cocochange1234 a întrebat:

Cum pot sti daca ma place un baiat?
Imi place de un baiat de la antrenamente. Acolo sunt mai multe fete. El le imbratiseaza din fata. Pe mine nu deodata ce ma vede ma imbratiseaza dar cand nu sunt ateanta ma ia prin surprindere invaluindusi miinile imprejurul taliei mele si razamindusi capul de al meu. In unele momente ma atinge "din greseala " sau ma ciupeste. Il plac foarte mult! Oare ma place? Ma puteti ajuta fetelor?

Răspuns Câştigător
| Dya3DyD a răspuns:

Eu cred că te place, dar îți mai poți da seama și după aceste semne daca nu le.ai observat încă.
Incepe sa se comporte diferit

Vorbeste mai tare, face glume, incearca sa iasa in evidenta cu orice pret, doar ca sa se asigure ca il observi.
Când se apropie de tine și va vedeti, sta aplecat spre tine si incearca sa micsoreze spatiul care va desparte.
Vrea sa te ajute. Daca vorbești cu el fă.te trista și dacă incarca să te ajute, lasă.Te ajutata. Daca te va ajuta înseamnă că te place.
Fii atenta la aceste semne și dacă vrei să știi sigur daca te place, găsește un loc în care să fiți doar voi doi. Acolo veti putea vorbi mai multe și își va deschide sufletul în fața ta.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca daca pe tine te imbratiseaza altfel, te place? Nicidecum. Daca te placea nu le mai imbratisa pe celelalte ca sa vezi tu. Pur si simplu ii plac fetele. Ca oricarui baiat.

| NoFeelings a răspuns:

Câți ani ai, dacă nu te superi? Dacă sunteți în clasa a 5 sau a 6, mai bine lăsați o balta