| Elide a întrebat:

Cum pot trece peste obsesia cu fostul,in prezent el având altă relație,e fericit, se afișează cu noua lui parteneră pe rețelele de socializare? Intre noi a fost totul la distanta, ne-am văzut doar odată, iar apoi m-a lăsat cum ca nu am făcut-o din prima seara

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când ești ocupată cu ceva important nu ai timp de obsesii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai si TU ai fi vrut sa fii langa cineva care te-ar fi lasat pentru prima seara, din cauza ca nu ai facut-o cu el? :/

Daca da... atunci nu prea mai am ce sa adaug, desi este putin deplasata ideea. Daca nu, atunci trebuie sa stii ca este mult mai bine asa, si o sa vina si persoana respectiva, care merita atentia si atasamentul tau.

Pana atunci, da-l incolo, ca el mai sunt o gramada.

| Elide explică (pentru DoarBogdan):

Nu,cum să fiu cu o asemenea persoană, doar că a făcut total invers din ce mi-a zis că nu vrea o relație niciodată, că are facultatea de terminat etc, iar la doua săptămâni s-a combinat cu alta

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Ar trebui să fi foarte fericită, fiindcă un asemenea băiat dacă rămâneai cu el îți aducea doar suferință și oricum nu avea de gând să îți fie alături.Nu te mai gândii la el,fiindcă el era un obsedat din moment ce ți-a cerut să faceți sex din prima seară.Să te învăț cum să îți dai seama pe viitor dacă un băiat are sau nu gânduri serioase.Să zicem că vă cunoașteți în online, dacă aduce în discuție tema despre sex, este clar că nu te vrea decât pentru asta. Apoi dacă îți va spune că te iubește, este o minciună, este foarte ușor să rostească aceste cuvinte, însă de simțit nu simte nimic.Sunt cupluri cu zeci de ani de căsnicie care ajung să se despartă, tocmai din cauza lipsei de iubire și dragoste adevărată unul față de celălalt.Cei care îți spun că te iubesc, de fapt iubesc doar corpul tău, au atracție doar față de trupul tău și vor să vadă reacția ta și tot ce vor de la tine este sex. Când ai conversații cu cineva în online testează-l, nu îi mai răspunde 2 sau 3 zile,chiar și o săptămână,pe urmă reia discuția ca și când nimic nu s-a întâmplat,iar dacă el te vrea numai pentru sex,ori nu va mai vorbi cu tine,ori îți va adresa înjurii în mesaje.În cazul în care pe băiat îl întâlnești față în față,un băiat care caută doar sex,te va încerca,te va testa,acesta va încerca să pună mâna pe tine,să te pipăie,pe fund,pe sâni,va încerca să te sărute,tu dacă îi permiți pentru el este semn că pe viitor ești dispusă și să faci sex.Un băiat cu gânduri serioase nu caută să "intre " în tine la propriu,ci va căuta să-ți cunoască mintea,felul cum gândești,ce îți place, ce nu, ce dorințe, ce vise ai, ce planuri de viitor. Apoi și el la rândul lui îți va împărtășii gândurile lui și așa veți afla dacă sunteți sau nu compatibili, dacă vă potriviți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!

Constientizand, analizandu-ti gandurile, observandu-le

Obsesia nu este altceva decat atasament si dependenta fata de cineva, care provine din ego in opinia mea, lucru pe care-l avem cu totii

Intreaba-te de ce simti ceea ce simti si cum simti, gandeste-te ca obsesia e mai mult despre iubirea de sine decat despre iubirea de altul

Mai gandeste-te, e ok sa depinda starea ta de ceea ce face altcienva, cineva din exterior sa controleze ce gandesti, faci sau simti?

Mult succes!

| RainbowD a răspuns:

Pai, ai deja raspunsul. Nu cred ca mai trebuie sa faci o obsesie. Daca din prima seara a vrut sa se culce cu tine, chiar daca intrai intr-o relatie cu el, crezi ca nu o facea si cu altele daca avea ocazia? Sau, cel mai probabil, atunci cand se satura de tine te lasa pentru alta, care ii oferea mai mult.
Acest tip de persoana nu iti putea oferi atentia si iubirea de care aveai nevoie. Dupa cum vezi, el se gandea doar cum sa te aduca in patul lui. Desi poate iti vine greu sa crezi, e mai bine ca te-a lasat. Sunt sigur ca vei gasi acea persoana de care ai nevoie si care iti va putea oferi tot ce ai nevoie. Asa ca...stai linistita.

Ca sa il uiti, iesi cu grupul tau de prieteni si fa cat mai multe activitati (sport, gatit, citit, poate mai merge si cate un film) si incearca sa fi mereu focusata pe lucrurile mai importante pentru tine.
Toate cele bune.

| CRISTINAMIA a răspuns:

Dacă aș fi în situația ta…aș încerca să îmi ocup timpul ca să nu mă gândesc la el. Ieși pe afară cu prietenii, citește, uită-te la un film big grin nu îi mai urmări conturile de socializare pentru că îți faci mai rău. Dacă simți nevoia să îi scrii să nu o faci…o să regreți.
Mult succes!