| คиค a întrebat:

Cum pot trimite un mail cuiva in prealabil, fara ca acel id a fie in lista mea?

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poti sa dai la trimitere mail acolo si scrii adresa dupa cum o stii. Dupa ce trimiti mailul te va intreba daca vrei sa il pui in lista si tu poti refuza. Daca te referi la mass, nu poti.

| spyceygirl a răspuns:

Permiteti-mi sa ii c ontrazic pe cei care au scris inaintea mea...eu ii trimit mesaje dirigintei mele fara sa o am in lista.straight face sa iti explic pasii:intri pe yahoomail.com,dai log in, dupa dai la sent(acum am o ezitare, ma cam contrazic singuralaughingdaca este o persoana care ti-a trimis mail, u ii dai replay(e udeva sus) si scrii mesajul dupa la "to:scrii id-ul de ex X@YAHOO.COM,la Cc:SCRII id-ul tau", la subject:scrii, ca un titlu"mesajul propriu-zis il scrii in jos.

acum nu imi dau seama unde dai ca sa trimiti in cazul ca nu e nevoie sa dai "replay" adica u vrei sa intitiezi mesajul.
oricum spersa fie prima varianta, eu am, sa ma mai uit pe yahoomail-ul meu sa vad cum sta treaba...

daca aflu ceva te anunt.happy

Bafta!

| madalinutza a răspuns:

Nu se poate fara sa-l ai in listahappy
adica nu yahoo nu se poate

| monykhatpu a răspuns:

Banuiesc ca te referi la emailul de yahoo. Trebuie sa te loghezi pe mail.yahoo.com, cauti butonul de New, scrii adresa respectivului, subiectul si mesajul apoi trimiti emailul. Adresa de email a respectivului se va adauga automat in lista de contacte dar nu si pe messenger