Poti sa dai la trimitere mail acolo si scrii adresa dupa cum o stii. Dupa ce trimiti mailul te va intreba daca vrei sa il pui in lista si tu poti refuza. Daca te referi la mass, nu poti.
Permiteti-mi sa ii c ontrazic pe cei care au scris inaintea mea...eu ii trimit mesaje dirigintei mele fara sa o am in lista. sa iti explic pasii:intri pe yahoomail.com,dai log in, dupa dai la sent(acum am o ezitare, ma cam contrazic singuradaca este o persoana care ti-a trimis mail, u ii dai replay(e udeva sus) si scrii mesajul dupa la "to:scrii id-ul de ex X@YAHOO.COM,la Cc:SCRII id-ul tau", la subject:scrii, ca un titlu"mesajul propriu-zis il scrii in jos.
acum nu imi dau seama unde dai ca sa trimiti in cazul ca nu e nevoie sa dai "replay" adica u vrei sa intitiezi mesajul.
oricum spersa fie prima varianta, eu am, sa ma mai uit pe yahoomail-ul meu sa vad cum sta treaba...
daca aflu ceva te anunt.
Bafta!
Banuiesc ca te referi la emailul de yahoo. Trebuie sa te loghezi pe mail.yahoo.com, cauti butonul de New, scrii adresa respectivului, subiectul si mesajul apoi trimiti emailul. Adresa de email a respectivului se va adauga automat in lista de contacte dar nu si pe messenger