| Geanina_Chirila_1982 a întrebat:

Cum pot uita un băiat de care îmi place dacă îl văd în fiecare zi, vorbesc cu el in cursul săptămânii doar în weekend nu?
Am fost într-o excursie de 4 zile în care el s-a jucat adevăr sau provocare cu alți elevi printre care si fetele din clasa a 6-a (noi suntem a 7-a) și au fost numai provocări doar cu pupat (frunte, buze, obraz) și luat in brațe. El a pupat toate fetele din a 6-a (alea sunt niște parașute și prefăcute) și faza asta m-a enervat la culme și 2 fete se dau la el, îl iau in brațe. Ele ii spun "hai ia-ma in brațe" "prinde-mi brățara asta la mâna" (sunt tupeiste într-un cuvânt) și eu vreau pe acest plod sa îl uit dar nu pot pentru ca îl văd in fiecare zi și nu am cum sa nu vorbesc cu el.
Ce sfaturi imi puteți da?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AndaAlexandra a răspuns:

La vârsta asta, atât fetele cât și băieții au senzația că dacă îți place de cineva, gata ești cu acea persoana. Nu e asa. Apoi incep sa își fac tot felul de filme in cap, încât au tendința să fie geloși la orice gest de afecțiune pe care celalalt îl face vis a vis de o alta persoana. Pentru a fi cu cineva trebuie sa îți mărturisești sentimentele fata de acea persoana.
Băieții se maturizează mai incet decât fetele. La vârsta asta, băieților le place sa experimenteze și să încerce tot felul de lucruri (atingeri, sărutari.).
Tu trebuie sa te gândești daca merita acel băiat atenția ta. Daca consideri că îl placi cu adevărat, spune-i sau fă-l să înțeleagă lucrul asta. Daca nu, nu te mai chinui degeaba cu iluzii și sentimente pentru cineva care nici macar nu este al tău.
Poți vorbi cu el în continuare, dar raspunzand scurt, sec și la subiect, nu sa te pui sa ii povestești ce ai mâncat ieri la prânz sau unde mergi săptămâna viitoare.
Nu știu dacă există ceva care sa te facă să uiți atât de repede un crush?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

laughing) n-o sa-l uiti prea curand pentru ca iti place fix atentia asta pe care i-o dau "parasutele" si te inversuneaza si mai mult sa incerci sa-l ai tu.

| croissant a răspuns:

In primul rand inceteaza sa mai vorbesti in fiecare zi cu el. Iar in al doilea rand evita cat mai mult posibil sa va interactionati. Pune-te pe tine pe prim plan, baiatul acesta iti face mai mult rau decat bine. Daca te placea cu adevarat iti propunea sa fiti impreuna sau sa incercati cel putin. Din spusele tale e un fel de cocos crai caruia ii place sa fie innebunite fetele dupa el sa le joace prin degete nu fii si tu una dintre ele. Succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă vorbești cu el, nu ai cum să îl uiți.
Nici dacă îl vezi.
Cum îl vezi, închide ochii și fugi departe de el.

| AndaAlexandra a răspuns:

Anda._.alexandra

| stefan1993ful a răspuns:

Simplu ...cunoștiință..ai sa te gândesti la mine după

| Geanina_Chirila_1982 explică (pentru stefan1993ful):

Esti culmea?

| stefan1993ful a răspuns (pentru Geanina_Chirila_1982):

Nu sunt culmea...sunt prietenul tău!

Ba nu, eu nu te consider

Esti prea rea

Asa trebuie. Spune-mi tu cum sa fiu mai buna?

Da.mi adresa ra de Facebook sau de whatsapp nr și te fac eu bună...pwp