Buna Cora,
Daca cineva iti da voturi stupid, nu-l/n-o baga in seama. Aceste voturi, indiferent din ce categorie fac parte, sunt date numai din perspectiva de moment a persoanei respective... Aceste voturi nu conteaza... Iti garantez...
Conteaza calitatea raspunsului tau... Fii sigura ca cel/cea caruia i-ai raspuns la intrebare va primi raspunsul tau! Asta este tot ceea ce conteaza!
Si eu am primit voturi pentru un raspuns, atat folositor, amuzant, inteligent cat si stupid!
Exista persoane pe acest site care se ocupa cu asa ceva... Este parerea lor proprie! Sunt rautaciosi!
Eu oricum nu am votat si nu votez pe nimeni cu stupid (chiar daca raspunsul merita acest calificativ)!
Conteaza ce parere ai TU despre raspunsurile tale si despre faptul ca poti intr-adevar ajuta pe cineva cu aceste raspunsuri!
Restul, chiar nu conteaza, si nu are rost sa te chinui sa afli cine a pus stupid la un raspuns de-al tau!
Daniela
Eu unul nu iti dau voturi stupide ca ai o poza asa de draguta ca nu imi da voe constiinta.
Dar de ce vrei sa stii? Nu poti inpaca pe toata lumea cu raspunsurile tale si mai primesti si cate un stupid, dar asta nu trebuie sa te faca sa cauti acum printre atatia utilizatori ai site-ului ca sa faci, ce? Sa te razbuni?
Mai bine ar scoate calificativul "stupid", si sa ramana numai cel "nefolositor". Dupa parerea mea, un raspuns stupid e automat nefolositor.
Bună.
Are așa mare importanță pentru tine, Cora?
Nu se poate afla, îmi pare rău.
Vrei din cea mai mare familie TPU să se ajungă la cea mai mare decapitare?
Toți primim "etichetele" după înțelesul fiecăruia chiar dacă nu ar trebui bifat "stupid" ci "folositor, amuzant, nefolositor, inteligent".
Apropo ce ai face dacă ar fi această posibilitate? I-ai bate obrazul virtual, i-ai spune cuvinte mai puțin "folositoare"?
Stai liniștită, nu ai de ce să faci atâta tamtam.
Să fii sănătoasă că de restul ne descurcăm!
O zi excelentă.
Pa, pa.
Nu poti vedea, dar e bine ca nu le poti vedea, asa nu-ti mai faci dusmani si nervi degeaba
Nu te necaji! Si mie mi s-au dat voturi "stupid", deci nu-i nimic...nu toata lumea o sa aprecieze raspunsurile, asa e si normal: nu toti avem aceeasi parere te pupic