| claudiabambi a întrebat:

Cum pot vorbi cu Miley Ray Cyrus?

12 răspunsuri:
| Punky a răspuns:

Prin vis!

| coolestpageer a răspuns:

Du-te in America, in Tenessy si caut-o!

| βoborozzza a răspuns:

Pai.thinking Ia un avion spre L.A si ai s'o gasesti acolo.Altfel nu potilaughing. Sau mai poti vb cu ea pe twitter.

| βoborozzza a răspuns:

Pai.thinking Ia un avion spre L.A si ai s'o gasesti acolo.Altfel nu potilaughing. Sau mai poti vb cu ea pe twitter.

| βoborozzza a răspuns:

Pai. Ia un avion spre L.A si ai s'o gasesti acolo.Altfel nu potilaughing. Sau mai poti vb cu ea pe twitter.

| βoborozzza a răspuns:

Pai. Ia un avion spre L.A si ai s'o gasesti acolo.Altfel nu poti. Sau mai poti vb cu ea pe twitter.

| MissJupiter a răspuns:

Pai daca nu te cunoaste nu prea poti eu am id-ul ei dar daca ti-l dau nu-ti foloseste la nimic, nu da accept decat la cunoscuti. Eu am id-ul ei chiar de la ea. Am foat la mai multe concerte si i-am cerut autograful de mai multe ori dar o singura data mi-am facut curaj si am vorbit cu ea si apoi i-am dat id-ul meu dar nu am carezut ca o sa-l adauge dar l-a adaugat deci doar asa poti vorbi cu ea big grin

Răspuns utilizator avertizat
| BeatriceKnowles a răspuns:

Nu poti. Este imposibil. Cine spune ca are id ei minte! Nu are cum sa-l aiba fiindca ea personal nu l-ar dawinking Iti dai seama cati fani o vor asalta daca ar da id`ul? Din intreaga lume. Sau nr de telefon, la fel cine spune ca il are minte. Iti dai seama ca nu l-ar da pentru ca ar zapacio la secunda cu cate un mesaj/apel toti fanii din lume. Nu prea iti face sperante ca nu ai sa poti vb cu ea. Decat poate pe facebook sau twitter. dar cu mici sperante. Ar fi o chestie sa te duci la anumite concerte sa-i ceri autograf.si alte chestii. Astfel sa porti o discutie cu ea nu prea se poate!

| Lovely_6403 a răspuns:

Pe Facebook. Are o pagina pe care poti vb cu ea. Si e chair ea! Eu am vb si mi-a raspuns. Inceraca!

| Sasann a răspuns:

Vaii,presupun ca vrei sa fii prietena lui Miley Cyrus? Sunteti patetici copiilor! Duceti-va la Dexter si cereti ajutorul...

| szrtech a răspuns:

Pe bune? Vrei sa vorbesti cu Miley Ray Cyrus? Cred ca esti o fata atat de infocata incat ai dorii sa vorbesti cu ea, sincer sa fiu, si eu mi-as dori, deoarece sunt si eu un fan happy, dar uite, pe bune, ea nu foloseste Yahoo Messenger, cum folosim noi, Foloseste HOTMAIL, cred ca te pot ajuta totusi un un ID de hotmail [ era pe pagina ei principala de FaceBook, nu vreau sa il public, cauti si tu pagina ]
Ori asa, ori o poti contacta pe Twitter. Sigur vei primii un raspuns.

Întrebări similare