Sa fii prietenoasa cu toata lumea, sa nu discuti numai despre tine, aproximativ ca la televizor privesti o vreme apoi te plictisesti, nu barfi pe la spate, imprieteneste-te cu elevii noi, priveste pe toata lumea zambind, nu critica ci da sfaturi constructive, fii sincera, spune da tuturor provocarilor, accepta toate invitatiile(la petreceri), pune la cale planuri de distractie, nu deveni ingamfata daca esti indragita de multa lume, o alta trasatura importanta este naturaletea, sa nu-ti fie teama sa-ti arati adevaratele sentimente...FII TU INSATI!
Cred ca e baiat
Da ce draq cine mai stie baiat sau fata
Bate palma
Nu merci
Dc nu ai maini?
Ba... dar nu stiu ce ai facut tu cu ale tale
Ce am fc? ai uitat tiam fc un control la prostata
Nebunooooo :p :p
Eu nebuna ai uitat k vroiai sa mi-a tragi
Cine eu? nu'mi aduc aminte
Ma bucur ca nu-ti aduci aminte
erau un moment nepotrivit, mai ales ca era de fata si mama ta
Ha ha tin sa te dezamagesc dar eu am ceva intimitate in camera mea dar daca ti mortis poti sa'mi dai id'u tau
Ti-l dau pe privat ok?
Ok da nu stiu cum functioneaza asta sunt nou pe TPU
Dai clik unde scrie mesaje acolo sus in stanga
Ti'am dat acc
Ok acum uitate la mesaje copie idul meu si trimite-mi cerere pe mess
Yaaay! O sa avem un nepotel TPU!
Avem nu?
Fii tu insuti si daca ai un talent scoate.l in evidenta..vei fi apreciat si de ce nu si popular.
Pai.Eu am devenit singura, desi nu ma consider, toate fetele de la scoala imi zic ca sunt, ca ma imbrac frumos.Nici eu nu stiu cum am devenit.S-a intamplat de la sine.Vei vedea ca daca te comporti frumos cu cei din jur, vor vrea sa stea cat mai mult cu tine.Dar nu uita, asta nu inseamna sa intreci limitele si sa devii prea narcisista.Succes!
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: