| Iubbiii_4906 a întrebat:

Cum poti atrage atentia unu`i baiat?[cunoscandu`l deja]batting eyelashes. fundita:*

Răspuns Câştigător
| daniela36783 a răspuns:

Pai atentia unui baiat e foarte usor de atras,,te prefaci ca ai nevoie de ajutor,cand trece pe langa tine si esti cu fetele le spui ca te-ai certat cu prietenu si n-are cine te conduci, te imbraci sexi, il privesti in ochi, te impedici de el funda te pup

8 răspunsuri:
| lifeisnotpink a răspuns:

Bagate in seama cu el.
Zambestei ca si cum ai filtra cu el laughing
Asculta genul lui de muzica thinking
Nu prea stiu blushing

| A_7901 a răspuns:

Apropie -te de el fiind naturala, evitand vulgaritatea, insa lasandu-i de inteles ca il placi.

| daniela36783 a răspuns:

Ms pentru funda sper ca ti-am fost de ajutor te pup

| Deyu_4766 a răspuns:

Te imbraci mai indraznet, si mergi pe langa el il intrebi ce mai face da cu niste ochi de genubatting eyelashes (preferabil o fusta mai scurta ) crede-ma da roade (proprie experienta asa face si iubita mea SI MERGE AL DQ-ULUI DE bine! Bafta!

| andreushk a răspuns:

Pai nu stiu, la mine functioneaza foarte des... faci glume, razi la glumele lui chiar daca sunt sau nu amuzante happy,. iti dai seara mesaje cu el. happy incerci sa te apropii foarte foarte mult de el...

| Buffy08 a răspuns:

Pentru cateva raspunsuri anterioare:
fuste scurte, decoleuri, etc chatterbox nu suntem curve phbbbbt

| alinutz16 a răspuns:

Mie de ex mi-ai putea atrage atentia daca ai fii imbracata in colanti si intr-un decolteu misto bine sa ai si ce sa arati nu sa fii in clasa a5a a6a doar ce sati fii dat tate; erolling on the floor

| FCDinADN a răspuns:

De baieti nu prea stiu dar tu miai cam atras atentia mie:X...da-mi un pm...de unde esti?

Întrebări similare