| Liviu321 a întrebat:

Cum poti cuceri o fata pe facebook? Ce ar trebui sa ii spun pentru a ma face interesant?

Răspuns Câştigător
| MadalinaaIoana a răspuns:

Poi liviudinamo, incepi evident cu intrebarea ce faci? dupa aia o intrebi asa despre ea, in ce clasa e, daca ii place la scoala, ii spui sa se caracterizeze, o intrebi ce fel de tipi ii plac... Si daca va fi intereseata, daca iti va raspunde asa, fara nici o teama, si nu iti va raspunde asa,, la sictir, inseamna ca o intereseaza si poti sa o inviti in oras

4 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Este greu, multe fete te vor ignora.
Încearcă să obții o întâlnire sau pur și simplu sugerează-i să ieșiți la o plimbare.

Pe net nu o cucerești!

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Dacă îți va spune ceva de o părere de a ei, te faci că îți pasă mereu, orice tâmpenie ar fi. Așa făcea prietenul meu cu mine angry.
O zi bună happy.

| drogh a răspuns:

Pe net îi poţi atrage atenţia, dar nu o poţi cuceri. Dacă nu te poţi vedea cu ea, atunci o să fie foarte greu... Încearcă să afli mai multe despre plăcerile ei, după aceea studiază'le şi vorbeşte'i despre ele. Îi va face plăcere să le citească deoarece va crede că aveţi aceleaşi puncte comune. Chiar dacă ţie nu îţi plac, poate te vei obişnui cu ele.

| Liviu321 explică:

Eu ma refeream cum sa ma bag cu ea in seama, ce sa ii zic avand in vedere ca nu o cunosc. Nu am spus ca vreau o relatie strict pe facebook. Logic ca daca ma imprietenesc pe fb cu ea o voi invita in oras straight face

| MadalinaaIoana a răspuns (pentru Liviu321):

Poi liviudinamo, incepi evident cu intrebarea ce faci? dupa aia o intrebi asa despre ea, in ce clasa e, daca ii place la scoala, ii spui sa se caracterizeze, o intrebi ce fel de tipi ii plac... Si daca va fi intereseata, daca iti va raspunde asa, fara nici o teama, si nu iti va raspunde asa,, la sictir, inseamna ca o intereseaza si poti sa o inviti in oras

Întrebări similare