Da.Pentru distractie.Stiu,a fost o prostie si am regretat
Vroiam sa vad daca am si eu(cum ii zice)farmece feminine
N-aveam de gand sa stau cu el, asa ca saracul de el a fost un cobai pentru mine. Mi-am cerut scuze si acum am ramas buni prieteni
Da. Hai să îți povestesc:
Eram destul de mărișoară, îmi dăduseră dinții. Sunetul plăcut al greierilor îmi inducea o stare foarte plăcută. Limbricii, viermii și gândacii ce se orientau spre corpul meu mă gâdilau.
Eram într-o peșteră, am vânat ceva pentru prânz, din alea zece tarantule îmi pot face lejer un sutien prin care să îmi impresionez iubitul . Voi avea grijă de Scorpy, ăla micu, să nu mă piște.
Patul încă e țeapăn. Mai mișcă un lemn acolo. Are câteva piciorușe tăiate, au mai păpat șoriceii salteaua dar e în regulă.
Iubitul meu este un înger căzut, vai, numai intrarea lui pe ușă *adică ce ușă? e peșteră, uitasem* m-a excitat . M-a întrebat dacă vreau să o facem *făăă, punem vulpea aia la copt? că mi-e foame* și de aici a început aventura. Scuze, dar restul nu mai știu.
Altfel nu. Cam multe chestii intime vrei să știi, lasă curiozitatea că a ucis pisica. Secret ce a făcut fiecare în patul său. Ca să fii lămurită, nu am făcut-o.
Sigur ca am incercat si nu numai ca am incercat - am si resuit sa cuceresc destui baieti. E destul de simplu, Intai e nevoie de putina minte si de putin papagal. Doar comunicand cu el, privindu-l mai insistent si nu neparat ca poti cucerii si fara sa vrei. E destul de simplu. Mereu am resit ...hai sa ma si laud putin