| Ana_4328 a întrebat:

Cum poti cuceri un baiat? ati facut-o vreodata?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da.Pentru distractie.Stiu,a fost o prostie si am regretatstraight face
Vroiam sa vad daca am si eu(cum ii zicethinking)farmece feminine
N-aveam de gand sa stau cu el, asa ca saracul de el a fost un cobai pentru mine. Mi-am cerut scuze si acum am ramas buni prietenihee hee

| Rukhsandra a răspuns:

De obicei i las pe ei sa ma cucereascawinking

| Grimalkin a răspuns:

Da. Hai să îți povestesc:

Eram destul de mărișoară, îmi dăduseră dinții. Sunetul plăcut al greierilor îmi inducea o stare foarte plăcută. Limbricii, viermii și gândacii ce se orientau spre corpul meu mă gâdilau.
Eram într-o peșteră, am vânat ceva pentru prânz, din alea zece tarantule îmi pot face lejer un sutien prin care să îmi impresionez iubitul smug. Voi avea grijă de Scorpy, ăla micu, să nu mă piște.
Patul încă e țeapăn. Mai mișcă un lemn acolo. Are câteva piciorușe tăiate, au mai păpat șoriceii salteaua dar e în regulă.

Iubitul meu este un înger căzut, vai, numai intrarea lui pe ușă *adică ce ușă? e peșteră, uitasem* m-a excitat love struck. M-a întrebat dacă vreau să o facem *făăă, punem vulpea aia la copt? că mi-e foame* și de aici a început aventura. Scuze, dar restul nu mai știu.

Altfel nu. Cam multe chestii intime vrei să știi, lasă curiozitatea că a ucis pisica. Secret ce a făcut fiecare în patul său. Ca să fii lămurită, nu am făcut-o.

| Georgiana2905 a răspuns:

Sigur ca am incercat si nu numai ca am incercat - am si resuit sa cuceresc destui baieti. E destul de simplu, Intai e nevoie de putina minte si de putin papagal. Doar comunicand cu el, privindu-l mai insistent si nu neparat ca poti cucerii si fara sa vrei. E destul de simplu. Mereu am resit ...hai sa ma si laud putin

Întrebări similare