Trebuie sa fii tu insuti in primul rand, sa fii un pic nebun. sa ti-o iei in cap putin, dar nu prea mult pentru ca strica, sa iti petreci timpul si cu fetele si cu baietii si cel mai important sa faci fetele sa rada la maxim... importatnt este si sa stii sa asculti si sa dai sfaturi (P.S. sperca nu esti indrag de colega de banca, mie asa mi s-a intamplat si nu a f bune deloc ), am devenit destulprea popular si apoi mi am luat-o in cap, e bine ca acum mi am reveni
Pai exista "nivele de popularitate" ca sa-i spuns asa :
Pupularitatea prin cei mari-In primul rand poti deveni foarte usor popular daca ai pe cineva mai mare in scoala sa-ti fie prieten/ruda apropiata
Acesta/Aceasta iti va ridica nivelul de popularitate (daca este respectat) daca prietenul/ruda este ..cum sa-i spun eu? "NEPOPULAR" si luat de fraier acesta/aceasta iti va scade nivelul de popularitate
Popularitate printre destepti -Daca esti destept (Nu tocilar) poti fi foarte popular/populara, adica ma refer la faptul ca daca esti destept (sa raspunzi la ore, dar sa te mai plimbi pe afara cu prietenii, sa mai iesi la un film) dar nu "tocilar" la tocilar ma refer la faptul ca multi dintre tocilari stau si tocesc-
a tocii-A invata un lucru sau mai multe iar peste 1 zi/2 zile sa uiti tot
Imi fine ai priceput sa vroiam sa spun.
Poti fi popular printr-o emisiunea
PS: Aici nu ma refer sa te duci la PRO TV la antena 1 la o emisiune
Aici ma refer la emisiuni de pe youtube gen : doza de has si altele
Poti sa te filmezi spunand niste lucruri funny (amuzante) sau facand niste lucruri amuzante, asta iti va ridica extrem de mult nivelul de popularitate.
Micu_Elena_1990 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: