Nici acum nu te-ai apucat de ele? De cand pui intrebari despre asta, cred ca incep eu sa scriu versuri trap.
M-am apucat de scris da sună penibil și le-am scris la mai mulți trapperi mici și au spus ca prima dată este greu dar cu munca reușești orice Trapper avea piese gunoi la început după au evoluat și au bubuit
Da dar sunt penibile
Atunci mai bine fă... proză dacă tot e să scrii ceva
Nu am înțeles nimic din ce ai scris
Sau fă jogging dacă nu le ai cu astea
Fra te ocupi cu așa CV adică cu trapu sau ești afon și habar n-ai și scrii și tu ca să fii băgat în seamă
E evident că ai probleme cu ințelegerea unui text (știi cum se numescă cei in cauză?) și tu vrei să scrii! Unde mai pui că vrei să fie și versuri.
Spuneam să faci jogging. Scuze, am gresit. Sapă șanțuri
Păi ce treabă are săpatul șanțului cu versurile spune mai explicit dacă vrei să te înțeleg
Ok, sănătate!
Ba frate, stii cum fac oamenii versurile? Iti zic eu.Deci astia in trap in general fac primul vers. dupa ce au facut primul vers se uita la ultimu cuvant din vers : gen mers. Apoi cauta in dictionar sa vada ce rimeaza cu mers. Apoi ai vers, sters, nes.Intelegi? Ca sa-ti dau un exemplu ia uita-te la ian la aia cu oh my, aia cu bvcovia.O sa vezi ca bvcovia are versurile astea :
Dăm la ele fără număr, zici că-i lipsă de control (De control)
Poa' să fie gaboriță, să ne facă un control (Un control)
Se-se pasează mai departe ca o haină de la mall (De la mall)
Nu-i pun gându' să se-ntoarcă, că nu-mi umple niciun gol (Niciun gol, brrr)
Oh my, oh my, oh my, oh my, oh my
Ce relații ai? Cu cine? Nici cu tine nu le ai (Skrrt)
Degeaba se umflă-n pene, nu dau pe el doi parai (Skrrt)
Suflă tipa asta-n p4lă de parcă-i Zamfir la nai. Ce observi aici?,ai ultimele cuvinte control, mall, gol, toate trei rimeaza, si mai jos la fel: my(care se pronunta mai), ai, parai, nai.Vezi? Asa sa faci si tu faci un vers si apoi intri pe google si cauti ce rimeaza cu ultimu cuvant din propozitie.De exemplu cum ziceam si mai sus daca se termina cu cuvantu mers:
sters
, vers. apoi faci niste propozitii logice si coerente care sa se termine cu sters sau vers. Gen:
La spital a mers
L-am batut l-am sters.
Uite cum o dau pe vers..intelegi ideea? Astea sunt niste versuri scrise la caterinca dar sper ca ai inteles.Deci schema la piesele astea trap, e sa le faci catchy, sa rimeze si sa fie scurte si sa le inteleaga oricine.
Nu prea are rost sa pui intrebari de genu pe TPU, ca majoritatea de pe TPU au 40 de ani si astia cred ca tot ce e nou nu se compara domne cu bug mafia lor, intelegi? Degeaba ceri sfaturi de trap pe aici ca majoritatea o sa-ti dea cu hate, ca na asa e romanu, cand vede ceva nou incepe sa injure si sa zica cumva ca e pe vremea lui era mai bine, da nu pentru ca era, ci ca sa para ca ar fi ei niste oameni mai calumea decat cei de azi.dar ei nu inteleg ca asa ziceau si batrani in 2000 ca ce e mizeria asta de rap ca rocku e baza, iar aia din 80 ziceau ca populara e baza si tot asa.Toti lauda muzica cu care au crescut.
Ok dar de exemplu versu lui Petre Ștefan; E Petre ba nu e seby ne sssâie toți șerpi bomboana dulce Candy asta e făcut din capul lui nu a căutat în dicționar, eu am vb cu mai mulți artiști mici și au zis ca la început e greu dar cu munca reușești