Sa ai cei 7 ani de acasa, sa iti placa complimentele, sa stii sa compui o poezie si mai ales sa iti placa oamenii.
De aspect romantic nu am mai auzit.
Romantismul este ceva ce se petrece in intimitate. Nu poti aborda stilul asta in public, e total nepotrivit.
In public poti aborda doar atitudinea si stilul vestimentar sexy, care nu sunt acelasi lucru, sunt mai obraznice.
Eu știu ca exista, nu știu. Sunt de acord cu tine la tot ce ai zis, dar na eu știu ca exista. ❤️
Nu cred ca romantismul e la fel pentru toți, dacă vorbim de stil vestimentar sau look.
Unii sunt atrași de fetele îmbrăcate office, alții de fetele simple/casnice, ori de tipe sofisticate, sexy.
Poate ai fi tentata să te îmbraci în hanorac roz și să-ți faci codițe, pentru inocență, dar asta nu ar inspira romantism tuturor, ci pueril.
Ai dreptate!
Incearca sa fi manierata, adica:mananca cu gura inchisa, foloseste tacâmuri, saluta persoanele pe care le cunosti si incearca sa nu injuri sau sai barfesti pe altii... poarta rosu (culoarea rosie te face mai atractiva), poarta haine curate, da-te cu parfum si cu antiperspirant, incearca sa zambesti cat mai des si nu te plange din orice lucru minor, incearca sati pastrezi calmul in situatiile agitate, vorbeste cat mai mult cu persoana care o placi
anonim_4396 întreabă:
Thr3Se7en întreabă: