| andu_8743 a întrebat:

Cum poti sa dovedesti unei persoane ca iti pasa de ea si ca o iubesti?straight face

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O respecti, nu o minti, o asculti, o ajuti cand are nevoie, te porti frumos cu ea, ii vorbesti frumos, ai incredere in ea, ii faci din cand in cand cate o mica surpriza.

26 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Invito la o plimbare

assiris
| assiris a răspuns:

Prin atitudinea fata de ea, dar daca ea nu vrea sa vada "efortul tau" nu reusesti. Imagineaza-ti ca eu as incerca sa ma dau peste cap sa-i dovedesc Angelinei Jolie ca o iubesc, crezi ca as avea vreo sansa?

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Prin comportamentul tau fata de acea persoana.happy VB frumos cu ea, esti sincer cu ea, nu o minti, o inviti la o plimbare.happybig grin Mult succes!winking

| Teardrop:] a răspuns:

Esti alaturi de ea atunci cand are cea mai mare nevoi de sprijin, de ajutor, o respecti, ii spui intotdeauna adevarul. o faci sa se simta bine.

cami
| cami a răspuns:

Nu te crede cand ii spui, asa-i?
asa si trebuie, o fata trebuie sa simta acele gesturi, fapte ale dragostei tale.tongue
fa-o sa se simta importanta!, ea daca te-ar neglija. tu ce-ai crede? ( k ii esti indiferent tongue )
protejaz-o... s-a luat vreo unu de ea...nu o lasa singura "in gura lupului". apar-owinking
hmm.cadouri thinking .asa daca e genul mai materialista.eh si daca-i asa.cumpara-i bluzita aia roz-bombon.pe care ati vazut-o amandoi pe cand va plimbati plictisiti prin mall.tongue
spune-i ca o iubesti... uita-te fix in ochii ei, si.siii...spune-i."Te iubesc!"...
sper sa reusesti! .curajwinkingbig grintongue

| borsec a răspuns:

Ii dovedesti doar prin faptele si actunile tale.

| meioana a răspuns:

...sa ii fii mereu aproape si la bine si la rauhappy...

Răspuns utilizator avertizat
| Ea a răspuns:

Depinde ce personalitate are acea persoana. Mie de exemplu nu imi place ca baietii sa imi faca daruri sau sa imi trimita sms-uri ca ma iubesc desi nu am stat fata in fata decat o data.
Incearca sa te apropii de ea fiind tu insuti. Daca sunteti apropiati, spune-i ce simti. Daca nu te crede... nu insista. Timpul le rezolva pe toate. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi in primul rand nu trebuie sa fi indiferent fata de ea, ci din contra sa ii arati ca iti pasa de ea si chiar sa ii marturisesti asta.sau ce crezi ca iti calci pe orgoliu? mai bine ii spui acum cat mai e timp. oamenii sunt imprevizibili si nu se stie niciodata ce se poate intampla.crede-ma.asa k pregateshte-te spiritual si ai grije sa n-o dai in barahee heein speranta ca ti-am putut fi de ajutor. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ink ceva.doar faptele iti justifica iubirea fata de persoana respectiva. vorbele spuse in vant nu tzin. dar gandeshte-te.sigur o iubesti pe persoana respectiva? sau vrei doar sa obtzii ceva de la ea? ai grije sa nu confunzi lucurile.nu cred ca meritatzi nici unul sa va amagitzi.lucrurile simtite si totodata spuse q sinceritate nu au cum sa dea in bara ceea ce faci. daca o iubehsti pe persoana respectiva intr-adevar, arata-i asta. da vezi sa inteleaga faptele tale. poate apoi va crede ca iti bati joc de ea.succes.in speranta ca ti-am putut fi de ajutor.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o vb... Mai bine deranjez cu adevaru, decat sa fac pe plac cu linguseli... deci fi tu inuti si vei reusi.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand gasesti ceva ce ti se pare boon zi-mi si mie k si eu caut o varianta crying(((((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fi tu insuti...sa-i faci cate o surpriza din cand in cand si sa ii spui ca o iubesti de cate ori ai ocazia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i direct ca o iubesti sa nu fie prea tarziu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce poti sa faci dar iti spun ce sa nu faci...nu o ignora..stai pe langa ea ...lingusesteo...fao sa se simta importanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O duci la un hotel, si faci ce-ti spune inima.

| justnick a răspuns:

Nu stiu frate si eu ma chinui cu asa ceva si nu-mi iese si o iubesc sad

| justnick a răspuns:

Nu stiu fratele meu ca si eu ma chinui cu asa ceva si o iubesc pe pers resp numai ca de fata cu ea nu pot sa-mi arat dragostea sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O ajuti, vorbesti frumos cu ea, ii faci cite o mica surpriza si ii zici ca o iubesti, si p ffff apoi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da prin ce fapte poti sai dovedesti nu la plimbare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ppt sa dovesesc ca iubesc ca o fata m-a placut si zice ca a plecat erenu si sa imbarcat in ea si acum umbla cu altcineva atunci cand am umblat cu ea m-am intrebat cum sai dovesesc si acum nu ma mai iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invito la o plimbare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esi in fiecare seara cu persoana iubita fai cit un mik cadou iesiti la o primblare in parc etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut asta dar. in timp el s-a suparat singur fara motiv si. sufar si-a batut joc de sentimentele mele chiar daca el e asa eu tot l-am iertat dar nu pot pur si simplu il iubesc ce sa fac? mi-a dat igg cum vb cu el off...sigh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu insuti happy si timpul le rezolva pe toate. Eu iubesc o fata de 2 luni si o iubesc enorm enorm de mult si nu ma crede. Fac tot posibilul sa-i fie bine. O IUBESC ENORM!