| Reanna a întrebat:

Cum poti sa faci ca o pagina de facebook sa fie din ce in ce mai populara? (chestia cu invitarea prietenilor o stiu toti; la fel si publicitatea platita; altceva? ) --scuzati categoria--

7 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Raspunsul meu probabil ca nu te va satisface pe deplin, eu activand in PR, dar am sa pot sa iti dau cateva sfaturi cel putin pentru a-ti dubla numarul like-urilor si a activity-ului. Nu ai sa poti sa ajungi la o cifra cu adevarat mare fara un PR adevarat care sa administreze, e firesc (si tu nu vrei sa apelezi nici la facebook sponsored stories). Am sa-ti dau totusi niste sfaturi utile, reguli ''by the book'' cum s-ar spune urmand sa tina totul de modul in care te folosesti de aceste sfaturi: Foloseste uneltele google apps si google alerts (in special cele care se ocupa cu studiul survey-urilor si cu grafice. In felul acesta vei stii exact in ce perioada creste sau scade activitatea, cand apar multe like-uri deodata sau cand nu si de ce, in functie de postari. E o aplicatie extrem de utila si folosita de orice PR profesionist). Promoveaza-ti pagina pe cat mai multe retele de socializare si micro-blogging. Foloseste postari tip twitter, nu mai mult de 100-140 de caractere, in highlight. Posteaza de asemenea intr-o frecventa mai mare, poze. Afla ca in timpul saptamanii, potrivit unui studiu de piata, in mod teoretic, cele mai virale postari sunt cele intre orele 18-20 iar in weekend in intervalul orar 20-23 (desigur ca vorbim aici in mod teoretic, nue xista garantia ca si la tine va fi la fel). Fa poll-uri, incearca 2 poll-uri pe saptamana. Creaza 1-2 zile clasice pe saptamana, care sa ramana apoi stabile (de ex: joi - ora de intrebari cu reanna. lumea iti pune intrebari si tu raspunzi la 3 intrebari favorite etc), o practica intalnita in multe pagini de facebook virale. Nu posta mai des de 2 ore, nimeni nu vrea o frecventa prea mare in postari, lasa lumea sa digere fiecare postare. Implica-te activ dar nu te baga prea des in coment-uri, lasa lumea sa dezbata. Intervine doar cand e necesar.

| Reanna explică (pentru TheAce):

Multumesc pentru sfat. Voi tine cont de el cand va deveni mai vizitata pagina.

| strengaritzza a răspuns:

Eu am o pagina de facebook. Love & Entertainment, se numeste am ajuns la un numar de Like-uri de peste 4000. Am prieteni multi pe facebook. Prietenii sunt activi.

| Reanna explică (pentru strengaritzza):

Inteleg ca tu ai succes.dar cum ma ajuta asta? Nu am prieteni care au aceeasi pasiune ca si mine {Asia}

| strengaritzza a răspuns (pentru Reanna):

Trebuie sa postez lucruri normale, nu imagini aiurea cum am vazut pe multe pagini. De exemplu o imagine cu 3 fete si una din admine sa izca dati nota la imaginea preferata, Pai scuza-ma, la cine ii place asa ceva?

| Reanna explică (pentru strengaritzza):

Nu e genul acela de pagina, crede-ma, e ceva cu multa implicare si va deveni cu mult mai activa cand va avea pentru cine. Numai ca nu are sanse pagina cu doar 2 like-uri.

| pisspissu a răspuns:

Cum se numeste pagina ta? mai bine daca vrei poftim id-ul meu nou :floryyflorentina@ymail.com dar e necesar sa il bagi exact asa