Raspunsul meu probabil ca nu te va satisface pe deplin, eu activand in PR, dar am sa pot sa iti dau cateva sfaturi cel putin pentru a-ti dubla numarul like-urilor si a activity-ului. Nu ai sa poti sa ajungi la o cifra cu adevarat mare fara un PR adevarat care sa administreze, e firesc (si tu nu vrei sa apelezi nici la facebook sponsored stories). Am sa-ti dau totusi niste sfaturi utile, reguli ''by the book'' cum s-ar spune urmand sa tina totul de modul in care te folosesti de aceste sfaturi: Foloseste uneltele google apps si google alerts (in special cele care se ocupa cu studiul survey-urilor si cu grafice. In felul acesta vei stii exact in ce perioada creste sau scade activitatea, cand apar multe like-uri deodata sau cand nu si de ce, in functie de postari. E o aplicatie extrem de utila si folosita de orice PR profesionist). Promoveaza-ti pagina pe cat mai multe retele de socializare si micro-blogging. Foloseste postari tip twitter, nu mai mult de 100-140 de caractere, in highlight. Posteaza de asemenea intr-o frecventa mai mare, poze. Afla ca in timpul saptamanii, potrivit unui studiu de piata, in mod teoretic, cele mai virale postari sunt cele intre orele 18-20 iar in weekend in intervalul orar 20-23 (desigur ca vorbim aici in mod teoretic, nue xista garantia ca si la tine va fi la fel). Fa poll-uri, incearca 2 poll-uri pe saptamana. Creaza 1-2 zile clasice pe saptamana, care sa ramana apoi stabile (de ex: joi - ora de intrebari cu reanna. lumea iti pune intrebari si tu raspunzi la 3 intrebari favorite etc), o practica intalnita in multe pagini de facebook virale. Nu posta mai des de 2 ore, nimeni nu vrea o frecventa prea mare in postari, lasa lumea sa digere fiecare postare. Implica-te activ dar nu te baga prea des in coment-uri, lasa lumea sa dezbata. Intervine doar cand e necesar.
Eu am o pagina de facebook. Love & Entertainment, se numeste am ajuns la un numar de Like-uri de peste 4000. Am prieteni multi pe facebook. Prietenii sunt activi.
Inteleg ca tu ai succes.dar cum ma ajuta asta? Nu am prieteni care au aceeasi pasiune ca si mine {Asia}
Trebuie sa postez lucruri normale, nu imagini aiurea cum am vazut pe multe pagini. De exemplu o imagine cu 3 fete si una din admine sa izca dati nota la imaginea preferata, Pai scuza-ma, la cine ii place asa ceva?
Nu e genul acela de pagina, crede-ma, e ceva cu multa implicare si va deveni cu mult mai activa cand va avea pentru cine. Numai ca nu are sanse pagina cu doar 2 like-uri.
Cum se numeste pagina ta? mai bine daca vrei poftim id-ul meu nou :floryyflorentina@ymail.com dar e necesar sa il bagi exact asa