Pai daca iei in exces da poti face complicatii, grave, doar asa putin de o gluma da, poti face febra ft ft mare deci ai grija cu cantitatea.
succes!
funda?
Poti face febra fara sa racesti daca stai foarte aproape de aparate care emit radiatii (de exemplu calculatorul).
Mi bine te prefaci ca iti este rau sau ca nu te simti bine decat sa iti provoci febra si da creta iti provoaca febra si iti vine sa vomiti.
Nu patesti nimic daca o sa iei creta
anul trecut colegi mei inghiteau la creta cate 5 bucati cu apa nu au patit nimic.
Cum sa iei creta? Sa o inghiti/mananci? ai innebunit, vrei sa mori? Creta e foarte toxica!
Poti sa faci febra si sa nu racesti si eu am patit faceam febra 1 zi dupa seara trecea a doua zi iar dupa mai intrerupt nici eu nu stiu ce a fost asta dar mi-a trecut ia pastile de febra da ai grija daca trece temperatura de 40 sa mergi la spital!
Ai putea sa ei o ceapa si sa o pui la subrat si so o ti putin cam 10 min si dupa iti provoaca febra ......si nu patesti nimic sincer eu n-am incercat deoarece n-am vrut sa am febra asta o stiu de la mama ca mi-a zis ca si ia facea asa cand era mica sa nu se duca la scoala)
Trebuie sa fie taiata ceapa sau intreaga?
Alexandra1947 întreabă: