| Balonashee a întrebat:

Cum poti sa faci febra fara sa racesti? si daca iau creta dauneaza ceva?

Răspuns Câştigător
| coxx a răspuns:

Pai daca iei in exces da poti face complicatii, grave, doar asa putin de o gluma da, poti face febra ft ft mare deci ai grija cu cantitatea.
succes!
funda?

7 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Poti face febra fara sa racesti daca stai foarte aproape de aparate care emit radiatii (de exemplu calculatorul).

| MaeRi a răspuns:

Mi bine te prefaci ca iti este rau sau ca nu te simti bine decat sa iti provoci febra si da creta iti provoaca febra si iti vine sa vomiti.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Nu patesti nimic daca o sa iei creta
anul trecut colegi mei inghiteau la creta cate 5 bucati cu apa laughing nu au patit nimic.

| adrian062 a răspuns:

Cum sa iei creta? Sa o inghiti/mananci? ai innebunit, vrei sa mori? Creta e foarte toxica!

| Silenceisanwser a răspuns:

Poti sa faci febra si sa nu racesti si eu am patit faceam febra 1 zi dupa seara trecea a doua zi iar dupa mai intrerupt nici eu nu stiu ce a fost asta dar mi-a trecut thinking ia pastile de febra da ai grija daca trece temperatura de 40 sa mergi la spital!

| Alexa_Geo_1998_emPo a răspuns:

Ai putea sa ei o ceapa si sa o pui la subrat si so o ti putin cam 10 min si dupa iti provoaca febra ......si nu patesti nimic sincer eu n-am incercat deoarece n-am vrut sa am febra asta o stiu de la mama ca mi-a zis ca si ia facea asa cand era mica sa nu se duca la scoalalaughing)

| Adeadelina72882 a răspuns (pentru Alexa_Geo_1998_emPo):

Trebuie sa fie taiata ceapa sau intreaga?

Întrebări similare