| Alissa193 a întrebat:

Cum poti sa fii misterioasa in fata unui baiat...la prima intilnire.
toti spun ca e bine sa fii misterioasa, dar in ce masura?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Depinde. De obicei sunt doua categorii de persoane care atrag la prima intalnire. In primul sunt aceia funny din momentul nasterii, care destind atmosfera si te fac sa te simti bine si practic ai impresia ca ii cunosti de o viata. A doua categorie sunt cei misteriosi, iar faptul ca ei te atrag e strans legat de faptul ca nu reusesti sa ii ghicesti si asta face intalnirea mai interesanta. Fiecare vrea sa isi citeasca partenerul cat mai repede pentru a sti cum sa reactioneze. Faptul ca nu reuseste este atractiv pentru ca e o provocare. Oricare abordare te hotarasti sa o iei poate functiona sau nu in functie de partener. Bineinteles daca tu exagerezi, nu mai esti tu insati si iti pierzi din farmec. In primul rand ce conteaza cel mai mult la o prima intalnire e naturaletea. Oricine ar fi celalalt fii sigur ca ii place sa fii tu insati.

9 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Adica nu ii spui toate prostiile pe care le-ai facut dealungul timpului. laughing

| juniper a răspuns:

Nu-i spune multe despre tine sau despre ce faci tu.

| JeSa a răspuns:

Buna!, adica sa nu vb mai mult decat trebuie, pastreaza-ti o oarecare "distanta, limita" intervenind suspectia, el va cadea in suspansul tau, atragandu-l in asa fel sa continuue in a te cunoaste .ca un ex. "comunicarea fara cuv. acele mimice vizavi de el" il vor preocupa...ehh mai pe intelesul tau - sa vb. cand e sa fii intrebata si sa stii cand sa "taci"!, dupa ce totul e Ok!,- atunci poti sa-i arati cine esti aratandu-i cornitele!, hehehe!, va accepta mult mai usor extinderea ta "morala" : )), ps.:ceia ce nu le place la barbati sa auda cicalitura femeii: )). in rest e ok : )!, sincer telepatic ti-am scris!, numai bine, -sa fii iubita!

| Piscotel a răspuns:

E bine sa fii misterioasa intr-o oarecare masura, adica ce e prea mult strica. N-ai vrea sa devii vreo enigma dupa.
La prima intalnire e bine sa pastrezi lucrurile undeva la nivelul moderat. Priveste-l, dar nu lasa sa se vada ce se ascunde in privirea ta, spune-i doar lucrurile pentru care el ridica interes, dar pastreaza si altele pentru a fi descoperite mai tarziu.
Stii, ca in 1001 de nopti, lasa povestea fara final ca sa existe si o data viitoare.

| unavailiable93 a răspuns:

E bine sa fi misterios in unele situatii, in asa fel incat sa nu fi considerat un ciudat. Misteriozitatea asta, ii oarecum involuntara si instinctiva. Eu de exemplu nu as putea fi misterios, nici sa imi dai o gramada mare de bani laughing. Nu imi sta in caracter si nu pot sa fiu, pur si simplu nu pot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica la orice intrebare pusa tu raspunzi cu poate (mai vrei un suc? poate. vrei sa te duc acasa? poate. vrei sa ne mai vedem? nu stiu.) laughing) asa mistere nici scooby doo nu le rezolva laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii mai calda cu ellaughingsi sai nu-i prea zici tot adica sa nu-i zici tot din viata ta cas tii poate isi fake o impresie proastha...si asta cu misterioasa:X nu stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu spui minciuni si nu-i arata ca esti prea desteapta si zimbeste usor si nu ride intodeAuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Um.hei.Nu scriu aici ca sa ma laud. Urasc 'lauda'. Sunt fata.Anonima deocamdata.Eu sunt asa.Nu fac asta intenionat, ci asa sunt eu.Desi ador sentimentul de dragoste, etc.sunt misterioasa.Nu dau totul pe tava. Misterul pentru mine inseamna si atitudine de rece.Practic.comportandu-te asa il faci pe cel de langa tine sa vrea sa te topeasca.Eu de obicei sunt rece cu toata lumea.Nu-mi place sa fiu dezvaluita.Nu o tin asta tot timpul.Mai topesc din zid cand simt ca persoana respectiva merita sa ma cunoasca.Incearca sa procedezi putin ca mine...desigur nu te vei simti i largul tau si iti vei reveni repedeoh go on.Succes!