Pai.sincer.naspa situatia.
Am fost si eu in situatia asta.
Cel mai bine este sa-i spui ce simti, sau in cazul de fata ce nu mai simti.
Cel mai bine e la telefon pentru ca iti poate simti vocea( stiu ca suna stupid). este cel mai bine. Pe mess nu te sfatuiesc pentru ca asa am facut si eu si nu a iesit deloc bine. Spune-i ceva de genul " Vroiam sa iti spun ceva. Poate ca o sa te superi, poate ca nu, dar eu vreau sa iti spun adevarul si nu sa te mint. Am fost confuza in privinta relatiei noastre. Nu este vina ta. Sper ca ma poti intelege. Uite. vroiam sa iti spun ca vreau sa ramanem prieteni. Nu prea mai simt nimic pentru tine. Iarta-ma" Este bine asa. Sfatul meu.la telefon, sau in fata.
Buna!
Uite ce trebuie sa faci Vorbesti cu el pe mess sau la telefon. Daca nu ai curaj sa ii spui in fata
Si ii spui asa '' Uite... vreau sa iti spun si eu ceva si as vrea sa nu te superi pe mine.Nu mai putem fi imptreuna.Nu e vina ta.Nu ai gresit cu nimic, dar pur si simplu nu mai simt nimic pentru tine. Vreau sa ramanem prieteni si nimic mai mult. Sper sa ma intelegi '' Si gata
Sper ca te va intelege! Si chiar daca nu va intelege asta e. E mai bine sa ii spui in fata decat sa stai cu el fara ca u sa vrei asta!
Mult succes!
Daca te iubeste oricum i-ai spune il va durea dar e mai bine sa ii spui adevarul!
Poti sa ii spui ceva de genul: Imi pare rau dar as vrea sa ne despartim deoarece...( si spui motivul)...si sper sa ma intelegi, relatia nu mai poate continua, imi pare rau
Ceva de genul
Mult succes!
Spune'i ca'ti place sa-ti petreci timpul cu el, dar simti ca ceva nu merge si ar fi bine pentru ceva vreme sa fiti doar prieteni, buni prieteni. Spune'i sa n'o ia gen: "iti dau papuci hai du'te" ci pe ceva gen: "dupa o iubire complexa o prietenie e mereu bine'venita". Nu stiu. Asa am facut eu si acum suntem cei mai buni prieteni !
Eu nu sunt de accord cu mesajele sau sa pui o prietena sa-i spuna, doare mai tare sa-i spui in fata, dar asa iti asumi responsabilitatea fata de aceea persoana.Incearca sa fii sincera.
http://www.eva.ro/......13377.html
Cel mai bine ii dai un mesaj, pentru ca face to face e mai greu...si ii spui :m-am gandit mai bine si cred ca ar fi mai bine sa ramanem amici.eu tin mult la tine, dar ca la un prieten.si n-are rost sa ne amagim unul pe altul. sper sa ramanem prieteni si sa nu te superi pe mine!
Lasa ca n-am despcurcat noi. Doamne:O. Ce prost Imi place ca i`o dat deea vestea ce mare`:-s
>; D
Prima data nu vb cu el vreo 2-3 zile, apou ii cumpar o pereche de papuci ieftini...si ii zic :asta e cadou tau. apoi isi da singur seama dar nu i-o zice cu rautate. orice baiat se va supara indiferent de cum ii zici.tot va suferi intr-un fel sau altul.la mine a mers:*
Am pus si eu o data o intrebare de asta. Uite ce raspuns am primit, si m-a ajutat foarte mult: Vorebesti cu el sincer si ii spui, o sa sufere at. apoi o sa'i treaca dar daca il minti sau ii ascunzi sau mai stiu eu ce, nu numai ca o sa sufere dar o sa te si urasca.Deci sfatul meu vb cu el si ii zici frumos ca din pacate nu-l mai iubesti ca pe un iubit da il apreciezi ca persoana si ca merita o persoana care sa-l iubeasca mai mult decat il poti iubi tu.
Sper sa te ajute si pe tine
Ii zici: am nevoie de o perioada sa fiu singura. facem o pauza, sper ca nu te superi. dupa care. ii zici: nu te mai pot avea ca prieten, mi-e mai bine singura. dar sa nu fii nu stiu cum sa te combini cu un altul. asa dupa 2 zile in fata lui. e urat.
Ii poti zice ca nu mai poti fi cu el, nu mai simti nimic pentru el. Dar sa nu faci prostia sa te combini cu un baiat in fata lui va fi urat, si nici sa nu te saruti in fata lui.
Pai... spune-i asa:,, Uite... vreau sa iti spun si eu ceva si as vrea sa nu te superi pe mine.Nu mai putem fi imptreuna.Nu e vina ta.Nu ai gresit cu nimic, dar pur si simplu nu mai simt nimic pentru tine. Vreau sa ramanem prieteni si nimic mai mult. Sper sa ma intelegi". daca nu intelege spune-i adevarul!! Succes!
luluzica23iubita întreabă:
deea2797 întreabă: