Eu asta am folosit...este super si ai mai multe variante:
Http://www.eva.ro/......42166.html
Singura solutie este permanentul facut la coafor. Dar trebuie sa fii atenta la ce coafor te duci pentru ca-ti poate arde parul. Problema este ca tot nu scapi de bigudiuri, daca vrei sa para mai natural.
Mie imi place sa-l impletesc si arata mult mai bine decat facut cu ondulatorul sau cien stie ce aparate. In plus nu dauneaza parului, chiar deloc.
Daca chiar vrei sa-l ai tot timpul asa poti sa mergi la coafor si iti face un permanent.
Alte solutii nu mai sunt decat cele pe care le-ai zis tu si ce am zis eu.
Uite...
http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
. niste pungute...sau de ce nu... poti folosi si coala de desen mai groasa pe care o tai de marimea celor din filmuletz;)
Crede-ma ca merge:x`
Io ador sa mi le fac asa.si inca ceva:Nu ti le usca cu feonu`!
Culca-te si de dimineata le scoti, asa ca usuca-le natural:x`
De ce nu se pot usca cu feonu?
Iti faci multe codite mici(impletite, ti le faci seara, iar dimineata o sa ai parul mai cret)
Poi eu fac asa : Ma spal pe cap si nu ma usuc. Dupa imi prind o coada de cal, iar dupa invart in jurul elasticului parul si fac un coc. Il prind si il las asa pana a doua zi de dimineata. Iar dimineata o sa ai bucle
Nu... te duci la salon si iti faci permanent... dar eu il ama deja cret din nastere si ma mandresc cu parul meu
Si pe noi de doare undeva de mandria ta
Iti imparti parul in 2-3-4 parti, depinde cat de mult par ai
iei fiecare parte si o raucesti bine bine, pana va arata ca un coc, si apoi il prinzi cu un mot, si asa faci cu fiecare parte.
parul trebuie sa fie umed la varfuri(sau cu spuma), iar ca sa aiba si putin volum, ti le pui in vf capului
si te culci...si dimineata...surpriza, ai parul cret
arata superb daca reusesti sa iti dai seama cat de ud trebuie sa fie; eu asa mi'l fac, si am niste creti adorabili
a...nu uita sa incerci sambata, in caz de esec...
Eu nu am parul drept.il am mai mult cret si le invidiez pe cele cu parul ft drept.am o colega care are un par super drept si recunosc ca sunt geloasa. E bine sa te bucuri de parul pe care il ai! Era o chestie in biblie, Nemultumitului i se ia darul deci, e mai bine drept decat deloc
Pai...ia un puf mic si ralucestel de par.lasa-l vreo 30 minute si desfa-l incet. pe mine m-a ajutat sper ca si pe tine.
Pai iti dai parul cu spuma si lasi asa 1 minut stai cu capu in jos pe urma iei un fion de ala rotung si in usuci dar poti si cu un fion normal dar tii fionu ca si cum ai tapa parul
fundita?
Salut uite ce iti pot sugera eu sa impletesti mici cosite, sunt rezistente, la moda si in plus cind le dai drumul ai parul cretos...dar pentru asta trebuie sa stai undeva o zi si o noapte intrega in, cel mai bine ar fi sa stai trei zile si 2 nopti....priveste cum arata cositele pe mine file://localhost/D:/de%20ziua%20mea/pizap.com13455347265201.jpg
sper ca te-am ajutat
Negoita_Marina_2000 întreabă:
eliele12 întreabă:
bebe rau întreabă:
Elenastoica9 întreabă: